Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Facebook, Messenger Lite iOS Sürümünü Türkiye için Yayımladı

Facebook Messenger Lite iOS Sürümü Türkiye'de denenmeye başlandı. 27 Dil desteği olduğu belirtilen ve daha az hücresel veri kullanan uygulama sadece Türkiye'deki iOS cihazlarında test ediliyor.

Facebook Türkiye Kullanıcıları için Messanger Lite for iOS’u yayımladı.

Facebook, Messenger Lite iOS Sürümünü Türkiye için Yayımladı.

Düşük bütçeli Android Telefonlardan bildiğimiz, Facebook Lite sürümü şimdi Türkiye’deki iOS kullanıcılarının da kullanımına açıldı. Android kullanıcılarının son bir kaç yıldır deneyimledikleri uygulama şimdi iOS kullanıcılarına da teker teker sunulmaya başlandı.

TechCrunch’ın bildirdiğine göre şirket iOS sürümünü oluşturdu ve Sadece Türkiye’de kullanılacak şekilde kullanıma sundu. Bu hafta başında, analiz firması Sensor Tower tarafından gerçekleştirilen uygulama; Facebook’un Türkiye’de iOS için Facebook Lite‘ı da test etmeye başladığını da keşfetti.

Facebook Lite iOS, Farklı Kılan Ne?

Daha yavaş internet ağına sahip eski telefonlar için daha az yer kaplayan ve daha az hücresel veri kullanan uygulama. sadece 5MB…

Facebook Lite iOS Sürümü Hakkında Açıklama

Messenger Lite, hayatınızdaki insanlarla bağlantı kurmanız için daha az veri kullanan hızlı bir mesajlaşma uygulamasıdır.
– Çabucak yüklenir – indirme boyutu 10 MB’tan daha azdır!
– Daha az mobil veri kullanır
– Hızlı yüklenir ve verimli çalışır
– İnsanlarla bire bir veya gruplar halinde mesajlaşabilirsiniz
– Fotoğraflar, videolar ve bağlantılar gönderebilirsiniz

App Store’dan indirilebilecek uygulama son derece hızlı şekilde yükleniyor ve verimli bir şekilde çalışıyor. Ayrıca, kullanıcıların bire bir veya grup halinde mesaj, fotoğraf, video ve bağlantı göndermesine olanak tanıyor.

Uygulama özelliklerine bakıldığında 27 dil desteklendiği belirtiliyor. Bu nedenle diğer ülkelere de sunulması an meselesi.