Sosyal Medya

Eğitim

FANUC’tan doğru cobot kullanımına yönelik e-kitap uygulaması

Fabrika otomasyonu alanındaki 360 derece çözümleriyle gelişmiş müşteri deneyimi sunan FANUC, CRX serisi iş birlikçi robotların doğru şekilde üretime entegre edilebilmesi için “Başarılı Bir Cobot Uygulaması için 7 Adım” e-kitabını hazırladı.

7 adımda cobot kullanımını öğrenin!

FANUC’tan doğru cobot kullanımına yönelik e-kitap uygulaması…

Fabrika otomasyonu alanındaki 360 derece çözümleriyle gelişmiş müşteri deneyimi sunan FANUC, CRX serisi iş birlikçi robotların doğru şekilde üretime entegre edilebilmesi için “Başarılı Bir Cobot Uygulaması için 7 Adım” e-kitabını hazırladı. Ücretsiz temin edilebilen kitapta, üretimde düşük maliyet ve yüksek güvenlik sunan CRX serisinin kullanımına yönelik önemli bilgiler yer alıyor.

İnsan-robot arasındaki iş birliğinin avantajlarını gözlemleyen işletmeler, cobotlar olarak da bilinen iş birlikçi robotlara yatırım yapmayı sürdürüyor. Japonya merkezli fabrika otomasyonu üreticisi FANUC’un CRX serisi iş birlikçi robotları, insanlarla olan üst düzey uyumu sayesinde üretimde verimliliği artırıyor. Riskli ve yoğun emek gerektiren işlerdeki hızı ve fonksiyonelliğiyle dikkat çeken CRX, kazaları minimuma indirerek iş güvenliği açısından da avantaj sağlıyor. Böylece işletmelere daha düşük maliyet ve daha yüksek güvenlikle eksiksiz bir çözüm yelpazesi sunuluyor.

Cobot kullanımıyla ilgili 7 sorunun cevabı bu kitapta

FANUC, kullanım kolaylığı sayesinde üretim süreçlerine hızla entegre olabilen CRX’in firmaların otomasyon süreçlerine destek olabilmesi adına “Başarılı Bir Cobot Uygulaması İçin 7 Adım” e-kitabını hazırladı. İşletmelere karmaşık gelen süreçleri kolay hale getirmeyi hedefleyen kitapta, 7 ayrı sorunun cevapları detaylıca yer alırken, CRX serisi cobotların doğru kullanımına yönelik değerli ipuçları bulunuyor.

Ücretsiz olarak temin edilebilen kitaba https://cobot-ebook.fanuc.eu/tr/ sitesinden ulaşılabiliyor.

FANUC Hakkında:

FANUC, CNC kontrol sistemleri, robotlar, Robodrill(İşleme Merkezi), Robocut(Tel Erozyon), Roboshot(Plastik Enjeksiyon) ve Robonano(Hassas Torna) gibi üretim makineleri için fabrika otomasyonunda dünya lideridir. 1956’dan beri Yamanaka Gölü yakınındaki Fuji Dağı eteğinde 1,7 milyon metrekarelik bir alanı kapsayan fabrikasında FANUC, otomasyon endüstrisinde CNC kontrolör, robot ve makinelerin geliştirilmesine öncülük etmiştir. Dünya çapındaki 264 FANUC iştiraki ve 7.000’den fazla çalışanı ile FANUC,  müşterilerine satış, servis, teknik destek, Ar-Ge ve müşteri hizmetleri alanlarında yüksek kaliteli hizmetler sunmaktadır.