Sosyal Medya

Samsung

Galaxy Note 9 Bluetooth S Pen ile Geleceği Kesinleşti, Peki Neden?

Galaxy Note 9 Bluetooth S Pen ile Geleceği Kesinleşti, Peki Neden? Samsung Yeni Amiral Gemisi Telefonunun Kalemine Bluetooth Desteğini Neden Ekledi? Amacı Ne?

Samsung Galaxy Note 9’un en büyük Sürprizi Bluetooth Özellikli S PEN!

Galaxy Note 9’da Bluetooth S Pen Olacağı Kesin, Peki Neden? 

Samsung’un yeni amiral gemisi olması beklenen Galaxy Note 9 akıllı cep telefonundaki en büyük güncelleme Bluetooth Özellikli Kaleminde

Amerikan FCC kayıtlarında ortaya çıkan ayrıntıya göre, Note 9 S PEN Bluetooth LE aracılığıyla telefona bağlantı sağlandığını gösteriyor. Burada aklımıza hemen şu soru geliyor?

Galaxy Note 9 kalemi S PEN’e Neden Bluetooth Özelliği Eklendi?

Daha önceki cihazlar temel olarak endüktif tarzda ve güç gerektirmeyen, dahili pil kullanmaya gerek kalmayan ve telefonun ekranı üzerinde gezinirken bile harika bir iş çıkaran bir tasarıma sahipti. Neden Bluetooth desteğine ihtiyaç duyuldu?

Bunun en akla yatkını, şirketin S PEN’e bir Note 9 kaleminden daha fazla işlev yüklemek istemesinden kaynaklanıyor olabilir. Bluetooth özelliği kalemin uzaktan çalışmasına izin vereceği için müziği kontrol etmek gibi yada bir zamanlayıcı başlatmak gibi ilave kontrol işlemlerinin yapılmasını sağlayabilir.

Benim tahminlerimden biri de kamerayı veya cihazın kameralarını uzaktan etkinleştirmek için de kullanılacak. Eğer bir Tripot sahibiyseniz, telefonunuzu kullanarak fotoğraf ve video çekme işlemlerinizi çok daha kolaylaştırabilirsiniz. S-PEN bir nevi all-in-one remote control cihazı haline getirilirse, telefonların içinde hapsolmuş kalem, daha fonksiyonel bir hale gelebilir.

Galaxy Note 9 Bluetooth S Pen ile geliyor!

Beklendiği gibi Galaxy Note 9 Ağustos Ayının 9’unda Resmi Olarak Ortaya Çıkıyor . Altın renkli bir kaleme sahip olacağını zaten biliyoruz. Bluetooth özelliği ile de kullanıcılar kalemi telefonları dışında tutmaktan sıkılmayacaklar. Öte yandan, yeni S-Pen’de bir ses mekanizması varsa, Bluetooth kaybolduğunda onu bulmanıza yardımcı da olabilir.

Galaxy Note 9 Bluetooth S Pen ile 9 Ağustos’ta göreceğiz.

Droid Life