Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Gmail artık birden fazla imza kullanmanızı destekliyor

Gmail artık birden fazla imza kullanmanızı destekliyor. İletilerini her zaman aynı şekilde sonlandırmak istemeyenler için biçilmiş kaftan.

Gmail gecikmiş bir özelliği devreye alıyor, birden fazla imza kullanabilirsiniz

Gmail artık birden fazla imza kullanmanızı destekliyor. Aynı imzayı herkes için kullanmak zorunda değilsiniz, en azından bundan sonra…

Gmail geçte olsa bir çok kişi için önemli olabilecek değişikliği gerçekleştirdi. Özellikle Gmail hesabını hem iş hemde kişisel kullananlar için önemli bir değişiklik. Evet Gmail artık birden fazla imza kullanmanızı destekliyor. Göndermek istediğiniz e-mail’in sonuna istediğiniz imzayı seçmeniz artık mümkün olacak.

İletilerinizi her zaman aynı şekilde sonlandırmak istemiyorsanız, Gmail’de tasarlanmış olan tek imza sizin için sıkıntı yaratabilir. Zira bir akşam yemeği davetine iş isteği gibi cevap vermek istemeyebilirsiniz.

Google, bundan sonra birden çok imza tanımlamanıza ve iletilerinizi hazırlarken hangisini kullanmak istediğinizi size seçtirecek. Seçtiğiniz imza varsayılan olarak ta ayarlanabilecek.

Yeni bir imza oluşturmak için!

Yeni bir imza oluşturmak için Ayarlar> Ayarlar> Genel‘e gitmeniz yeterlidir ve oluşturma penceresindeki bir düğme, yazarken imzaları seçmenize ve yönetmenize olanak tanıyacaktır.

Bu özellik hem kişisel hem de G Suite hesapları için artık kullanılabilir ve zaten Hızlı Sürüm alanlarda da kullanılabilir durumda. Diğer Zamanlanmış Sürüm için 24 Mart’a kadar beklememiz gerekebilir.

Dediğim gibi bence gecikmiş bir eklenti, ancak rutininizin dışında bir kişiye e-mail gönderirken imzanızı değiştirmeyi tercih edebilirsiniz. Bu noktada size yardımcı olabilir.

G Suite UpdatesGmail Help