Sosyal Medya

Otomobil

Google Asistan’ın Android için sürüş modu bir yıl sonra neredeyse hazır

Google Asistan'ın Android için sürüş modu bir yıl sonra neredeyse hazır. Google 2019'da gösterdiği özellik hala tam olarak hayata geçirilmedi

Google Asistan’ın Android için sürüş modu bir yıl sonra neredeyse hazır

Google, 2019 ortalarında telefonlar için bir Asistan sürüş modunun geleceği sözünü verdi, ancak bu açıkça nu gerçekleşmedi – herhangi bir işaret olmadan bir yıldan fazla bir süre geçti. Geldiğimiz noktada neredeyse hazır denebilecek düzeyde… İşte detaylar…

XDA-Developers, (Android Police aracılığıyla) Google Asistan’ın sürüş modunun Android kullanıcıları için en azından kısmen etkinleştirildiğini keşfetti.

Arayüz, yukarıda gördüğünüz I / O 2019 demosundan önemli ölçüde değişti, ancak konsept; dikkat dağıtıcı unsurlarınızı minimumda tutarken sohbet etmenize, mesajlaşmanıza ve müzik çalmanıza izin veren büyük düğmeler ve metinlerle aynı kalıyor.

Sunum, sunucu tarafında görünüyor ve bir testin parçası olabilir. Google’ın Haritalar veya arama uygulamalarının herhangi bir belirli sürümüne eklenmez ve ayrıca çeşitli cihazlarda da çalşabilir. Bu özelliğe erişim hesabınızın yetkilerine bağlı olabilir.

Tüm bunların ötesinde, Google’ın Android özelliklerinde bu kadar uzun gecikme yaşaması çok nadirgörülür ve uzun süre beklemeye neyin sebeb olduğu henüz bilinmiyor. Ancak yeniden tasarım, Google’ın I / O’da gösterdiği Asistan sürüş modundan tamamen memnun olmadığını gösteriyor. Sebep ne olursa olsun, bu size seyahatleriniz sırasında genel görevleri halletmeniz için bir yol daha sunabilir.