Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

OnePlus 8 Lite ile bir süredir unuttuğu işe geri dönüyor

OnePlus 8 Lite ile bir süredir unuttuğu işe geri dönüyor. OnePlus 8 Lite Özellikleri ve Fiyatı Nasıl Olacak? İşte beklentiler?

OnePlus 8 Lite, 2015’ten bu yana şirketin Orta Segment için üreteceği ilk model olacak

OnePlus özellikle amiral gemisi telefon özelliklerini daha uygun fiyatlara sağlaması ile biliniyor. Gelin görünen o ki özellikle amiral gemisi telefon özelliklerinde giderek artan fiyat eğilimi yüzünden daha uygun fiyatlı bile verse rakamlar orta sınıf telefon fiyatlarının üzerinde kaldı.

Şirket 2015 yılında duyurduğu OnePlus X modelinden sonra mid-range olarak adlandırılan orta sınıf bir model duyurmamıştı.

Özellikle Hindistan gibi kalabalık ülkelerde tercih edilen düşük maliyetli telefon pazarına ürün üretmek için yeniden kolları sıvamış gibi görünüyor.

Hatırlarsanız iPhone 11 ile daha maliyetleri düşüren Apple gibi, Samsung’ta sonra dönemde s10 Lite ve Note 10 Lite gibi ara daha uygun modeller piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Anlaşılan OnePlus’ta OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro altında olacak OnePlus 8 Lite modeli ile bu trendi devam ettiriyor.

Şaşırtıcı olmayacak şekilde bu telefon kendisinden önde olan modellere göre daha az kamera seti kullanıyor olacak. Arkada iki kamera yer alacak. Ayrıca kavisli gösterişli ekran yerine daha mutevazi bir LCD ekran olabilir. Daha düşük maliyetli bir işlemcinin de kullanılması söz konusu.

Bunun dışında görüntüde fazla ödün vermeyecek gibiyiz. OnePlus 8 modelinden beklendiği gibi göz yaşı damlası çentik, parmak izi okuyucu olmaması, burada ekran altından bir ekran için parmak izi okuyucu olabileceğini gösteriyor. Ekran büyüklükleri ise 6.4 inç ve 6.5 inç olabilir.

Fiyatlandırma nasıl olur tam belli değil ancak daha uygun fiyatlı olması beklenir. 400 ile 700 dolar bandında bir yerde olabilir.

91Mobiles