Sosyal Medya

Samsung

Samsung Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite Bu ay duyurulabilir

Samsung bütçe dostu amiral gemisi telefonlar yapmak için elini daha da çabuk tutuyor. Samsung Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite bu ay gelebilir.

 

Samsung iki yeni Lite modeli bu ay duyurabilir

Samsung’un bu ay S10 ve Note 10 ‘Lite’ modellerini duyurması bekleniyor. Samsung Galaxy S10 Lite ve Note 10 Litene zaman gelecek?

Görünüşe göre Samsung yıl bitmeden yada muhtemel S11 modeli gelmeden piyasaya bir bütçe dostu model daha sürmek üzere. Hali hazırda S10 modellerine Note 10 özellikleri taşıması beklenen şirket arada bütçe dostu modellerin sayısını arttırmakta kararlı.

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan sızıntılarda yer alan S10 Lite (A91) üzerinde çalışıldığı şirket tarafından onaylandı. S10e ile karşılaştırılmaması gereken modele birde Note 10 Lite (A81) eklenebilir.

S10 Lite bildiğimiz gibi FCC başvurusu ile onaylanmıştı.

Telefon, büyük ölçüde üç veya dört kamerayla arkadaki büyük dikdörtgen fotoğraf makinesi çekimiyle dikkat çeken yaklaşan Galaxy S11’e çok benziyor (kaçak kesin değil). Bu çıkıntı ayrıca, uzak mesafedeki optik zoom için muhtemelen periskop tipi bir lens öneren dikdörtgen bir kesik içeriyor. Ön tarafta, selfiler için tek bir merkezi kamera düğmesi bulunuyor.

Burada dikkat edilecek bir diğer husus 3.5mm eski kulaklık gişinin olmaması. 6,7 inç FHD ekrana, Snapdragon 855, 8 GB RAM, 128 GB depolama ve 4,500 mAh bataryaya işaret eden söylentilerle birlikte cihazın bazı özelliklerini zaten biliyoruz ve telefonun 5G modelinde gelmesi bekleniyor.

Buradan çıkartılabilecek sonuçlardan birisi dediğim gibi bütçe dostu telefonları ile dikkat çeken OnePlus‘ın baskısını şirketin giderek daha fazla hissediyor olduğu.

@OnLeaks ve 91Mobiles tarafından da paylaşılan Note 10 Lite; bir S-Pen ile birlikte gelmesi dışında benzer bir tasarıma ve neredeyse aynı kamera kurulumuna sahip. Ayrıca ilginç bir şekilde, Note10 Lite’ın, geçen yılki Exynos 9810 ve 6GB dahili RAM dahil olmak üzere daha zayıf özelliklerle gelmesi bekleniyor.