Sosyal Medya

iPhone

Samsung, Yeni Galaxy S11e Modelinde Daha Fazla Kameraya Yer Verebilir

Samsung iPhone 11 ve Pixel 4'e daha fazla rakip olsun diye S11e modeline daha fazla kamera yerleştirebilir. Galaxy S11e render görüntüleri

Samsung’un bir sonraki daha küçük boyutlu Galaxy S11e modelinde daha fazla kamera görebiliriz!

Mobil Fotoğrafçılık için Tam Boyutlu akıllı telefon almamız gerekmeyebilir. Samsung’un Galaxy Serisinin en küçük boyutlusuna daha fazla kamera ekleniyor.

Samsung’un Galaxy S10e modeli küçük ekranı ile mevcut iki kamerası ile aslında hem bütçeden hemde akıllı telefon fotoğrafçılığı alanında bir denge oluşturuyordu. Daha doğru ifade ile bütçe ve mobil fotoğrafçılık için cazip bir seçenek olarak ön plana çıkıyordu.

Galaxy S11 sızıntılarının yavaş yavaş ortaya çıktığı bir dönemde Pricebaba tarafından ortaya çıkartılan bir başka render görüntüye göre, ailenin daha küçük üyesinin kamera sayısı artırılıyor. S11e modeline üç kamera yerleştirmeyi düşünen Samsung iPhone 11 ve Pixel 4‘e daha uygun bir alternatif yaratmayı hedefliyor olabilir.

Burada derinlik ve diğer özellikler için ekstra sensörlerin olup olmadığı belli değil ancak S10e ile yaşadığınız seçicilikte fotoğraf çekmek yerine daha koşulsuz daha iyi resimler ve videolar yeni modelde yapılabilir.

Domino şeklindeki kameralı S11 modelinin daha kompakt versiyonu ama iPhone 11’de olduğu gibi büyüklerinden daha az kameralı bir model olacak. Diğer özellikleri arasında minumum 6GB RAM, daha büyük bir batarya ve Snapdragon 865 işlemciden bahsediliyor.Bununla birlikte; 108 megapiksellik bir ana kameranız olmayabilir ve bir 5G değişkeni olup olmadığı açık değil.

 

PricebabaOnLeaks (Twitter)