Sosyal Medya

Android

Samsung Galaxy S11 Domino Şeklinde Beş Kameralı Olabilir

Samsung Galaxy S11 Domino Şeklinde Beş Kameralı Olabilir. Samsung'un yeni modellerinde kullanacağı gizemli 5. kamera ne olabilir?

Samsung’un bir sonraki S Serisi Akıllı Telefonu Galaxy S11’in ilk Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S11’in Neye Benzediğine Dair İlk Görüntüler. Samsung Galaxy S11 Domino şeklinde arka kamera setine sahip olabilir. Gizemli 5. kameranın ise ne olduğu şimdiden merak konusu.

Henüz 2020 yılına girmedik ancak şimdiden gelecek yılın akıllı telefon modelleri ile ilgili sızıntılar ve görüntüler paylaşılmaya başlandı. Bunlardan sonuncusu ise bugün güvenilir sızıntı yapan OnLeaks; muhtemelen erken şemalara dayanan bir dizi Galaxy S11 renderini paylaştı.

Sızdırılan bu görüntüler gerçek bir resim olmasa da daha önce 91mobiles tarafından paylaşılan görüntülere benzerlikler içeriyor.

En dikkat çekici değişiklik arka tarafta, beş sensörlü ve bir LED flaşlı büyük, dikdörtgen bir kamera modülü gördüğümüz yer. Siyah bir domino gibi görünüyor.

Bunlardan üçünün, mevcut telefonların geniş, ultra geniş ve telefoto kurulumunu taklit etmesi gerekirken, dördüncüsü birkaç Samsung cihazında gördüğümüz uçuş zamanı sensörü. Ancak beşinci sensör bir gizemdir; Bir kaç yarışmacıda görüldüğü gibi süper bir telefoto olduğunu tahmin edebiliriz, çünkü telefon 5x optik zoomda olduğu söyleniyor.

Birincil kamera 108 megapiksel sensör ile geldiği söyleniyor ; Xiaomi’nin Mi Note 10 zaten aynı saçma çözünürlüğe sahip bir Samsung sensörü kullanıyor. Ön tarafta, Samsung, Note 10‘un merkezi kamera bölme yerleşimini seçmiş görünüyor. Ayrıca, daha önce S10 + ‘da görüldüğü gibi, ön tarafında bir uçuş zamanı sensörü görünmüyor.

Diğer iddia edilen özellikler arasında 120Hz yenileme hızı, Snapdragon 865 / Exynos 990 (konum tabanlı), 8GB RAM ve 256 GB depolama sayılabilir. Tabii ki, cihaz bir çok çeşit konfigürasyonlarda gelecektir; bir kez daha en az üç modele bakıyor olabiliriz.

Sızıntılar bu yıl her zamankinden daha erken başladı, bence ilginç sürprizler gelebilir. Gizemli 5. kamerası merak ediyorum.

Samsung Galaxy S11 Özellikleri ve Fiyatı Nasıl Olacak?