Sosyal Medya

Samsung

Samsung Galaxy Note 10 Lite Kamera Özellikleri Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Note 10 Lite Özellikleri ve Fiyatı Nasıl Olacak? Kamera özellikleri oldukça etkileyici görünüyor. Peki Fiyatı?

Samsung’un Galaxy Serisine Ekleyeceği Galaxy Note 10 Lite Sürümü

32MP Selfi, 12MP geniş açılı kamera özellikleri yeni Samsung Galaxy Note 10 Lite sürümünde karşımıza çıkıyor.

Samsung’un özellikle iPhone 11’in piyasaya sürülmesinden sonra Note 10 satışlarında ciddi bir düşüş yaşadığı tahmin ediliyor. Bunun nedeni iPhone 11 özelliklerine göre Note 10 Serisi her ne kadar daha iyi olsa da fiyat olarak ciddi yukarılarda kalmış olması.

Bu neden giderek artan söylentilere paralel olarak Samsung’un bu segmentte bir yeni model daha yerleştirmesi artık kaçınılmaz oldu. Bir süre önce, cihaz Geekbench veritabanında tespit edildi ve şimdi, güvenilir sızıntı yapan Ishan Agarwal’in izniyle, Samsung Galaxy Note 10 Lite’ın teknik özellikleri hakkında daha fazla bilgimiz var.

Exynos 9810 yonga setine sahip Samsung Galaxy Note 10 Lite

Yukarıda görüldüğü gibi Samsung Galaxy Note 10 Lite, tek çekirdekli testte 667, çok çekirdekli testte 2.030 puan aldı. Burada en önemli şeylerden birisi 6GB RAM ile çalışacak Exynos 9810 yonga seti. Cihaz kutusundan Anroid 10 yüklü olarak gelecek ve şirketin çok güvendiği OneUI 2.0 ile daha da güçlü olacak.

Söz konusu güvenilir kaynak özellikle kamera özellikleri tarafında ise 32 MP’lik bir selfi kamerası ve 12 MP’lik bir geniş açılı kameradan söz ediyor.

Note olması sebebiyle S-PEN desteğinden söz edilmemiş olsa da, kalemi olmayan Note olamayacağını farzederek bu desteğinde olacağını söyleyebiliriz.

Fiyat?

Fiyat konusunda ise benim beklentim tam da iPhone 11’e rakip olacak bir fiyatta olması, Zira ona rakip bir telefon bekliyoruz. Hatta bir miktar daha da ucuz olabilir.

Ne Zaman Çıkacak?

Samsung Galaxy Note 10 Lite sürümü Aralık ayında piyasaya sürülebilir zira tamda Black Friday çılgınlığı sonrasında yılbaşı indirimlerine yeni bir model çıkarmak isteyebilir. Bekleyip göreceğiz.

DroidShout