Sosyal Medya

Samsung

Samsung Galaxy Fold 2 ekranın altına gizlenmiş kamerayla duyurulabilir

Samsung Galaxy Fold 2 ekranın altına gizlenmiş kamera ile duyurabilir. Samsung'un katlanabilir cihazları için “Galaxy Z” diyebilir.

Samsung Galaxy Fold 2’yi Temmuz ayında kadar ekranın altına gizlenmiş kamera ile duyurabilir

Samsung Galaxy Fold 2 yada Galaxy Z Fold…

Samsung geçen hafta katlanabilir ikinci telefonu Galaxy Z Flip‘i piyasaya sundu. Ancak şirket katlanabilir telefonlar konusunda amiral gemisi olmakta kararlı görünüyor. Hemde her türlüsünde…

Son  gelen raporlara göre, Güney Koreli teknoloji devi Samsung;  zaten bir sonraki katlanabilir telefonu (mevcut Galaxy Fold‘un devamı) başlatmaya hazırlandığını gösteriyor.

Kore haber ajansı Ajunews ve Display Supply chain Consultants (DSCC) ‘nin kurucusu Ross Young, bu gelişmeyi ayrıca bildirdi. Her iki kaynak da Koreli teknoloji devinin Champ takma adı altında Galaxy Fold 2 üzerinde çalıştığını söyledi.

Yeni cihaz muhtemelen Galaxy Fold 2 –  açıldığında büyük bir 7,7 inç ekrana sahip olacağı bildiriliyor. Samsung ayrıca çentiksiz bir ekran sağlamak için ekran altı kamera teknolojisini de test ediyor.

Geçen yıl, Oppo ve Xiaomi ekran altı teknolojisini gösterdiler. Ancak, Xiaomi daha sonra teknolojinin seri üretime hazır olmadığını açıkladı.

Bu özellikler önemli olmakla birlikte, daha iyi dayanıklılığa sahip katlanabilir bir ekran sunmak için tüm gözler şirketin üzerinde olacak. Geçen yıl Galaxy Fold menteşe sorunları nedeniyle lansmanı ertelenmişti. Galaxy Z Flip içinde bir hafta geçtikten sonra ekranın kolayca hasar gördüğüne dair raporlar gelmeye başladı.

Ayrıca Bloomberg’in geçen hafta yayınlanan bir raporu, Samsung’un katlanabilir cihazları için “Galaxy Z” takma adıyla çalışmayı planladığını ileri sürdü. Yani, Galaxy Fold 2’ye Galaxy Z Fold denebilir