Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

Google Fotoğraf’daki resimlerinizi Android’te canlı duvar kağıdı olarak ayarlama?

Android'te canlı duvar kağıdı olarak ayarlama? Google Fotoğraflardaki resimlerinizi kolayca Android cihazlarında canlı duvar kağıdı olarak...

Google Fotoğraflar resimlerinizi Android’de canlı duvar kağıdı olarak ayarlama nasıl yapılır?

Google Fotoğraflardaki resim koleksiyonunuz hali hazırda Nest Hub gibi evinizdeki akıllı cihazlarda ekran koruyucu olarak kullanabiliyorsunuz Şimdi ise bu fotoğraflar, Android telefonunuzun ana ekranını da canlı duvar kağıdı biçiminde süsleyebilir.

Google Fotoğraflar’ın en son uygulama güncellemesi, anılarınızı otomatik olarak dönen bir duvar kağıdı olarak ayarlamanıza olanak tanıyor.

Bu özelliği kullanmak için uygulamanın v5.22 sürümüne ve üstüne sahip olmanız gerekir. Uygulama bu sürüme güncelledikten sonra; fotoğraflarınızı nasıl canlı duvar kağıdı olarak ayarlayacağınız aşağıda açıklıyoruz.

Google Fotoğraflar resimlerinizi Android’te canlı duvar kağıdı olarak ayarlama

  • Ana ekranınıza gidin ve boş bir alana uzun basın.
  • Duvar kağıdı bölümüne gidin.
  • Canlı duvar kağıtlarına ilerleyin .
  • Görüntülerinizi canlı duvar kağıdı olarak ayarlamak için Anılar’ı seçin .

 

Google Fotoğraflar resimlerinizi Android'te canlı duvar kağıdı olarak ayarlama

Ne yazık ki, ana ekranınızda veya kilit ekranınızda hangi resmin duvar kağıdı olarak görüneceğini kesin kontrol etmeniz şu anda mümkün değil. Bu yüzden, çektiğinizi hatırlamadığınız rastgele ve berbat fotoğraflarıda silmediğiniz takdirde bu sıralamada görme ihtimaliniz var…