Sosyal Medya

Android

Bazı Google One planları artık ücretsiz bir VPN ile birlikte geliyor

Bazı Google One planları artık ücretsiz bir VPN ile birlikte geliyor...Google One'a ücretsiz bir VPN eklemek, şirket açısından akıllıca...

Bazı Google One planları artık ücretsiz bir VPN ile birlikte geliyor

Aylık 10 dolarlık 2TB’lık pakete VPN dahil… Google One VPN hizmeti ücretsiz…

Eğer Google One abonesiyseniz, hizmetin aylık 10 dolarlık 2 TB’lik planını düşünmeniz için yeni bir nedeniniz daha var.  Google, Google One uygulamasına yerleşik sanal özel ağ (VPN) işlevselliği ekliyor, ancak ayrıcalığa erişmek için 2 TB ve üzeri planlara abone olmanız gerekiyor…

Bu özellik Google One’da yerleşik olsa da şirket, çevrimiçi gizliliğinizi korumak için Android telefonunuzda başka herhangi bir uygulamayı kullanırken bundan yararlanabileceğinizi söylüyor. Dahası, Google One ile birlikte gelen aile paylaşımı özelliği ile beş kişi daha bir VPN’e erişebilir.

Bir VPN’i nasıl kullanacağınızdan emin değilseniz, Google o noktada da size yardımcı olabilir. Dahil edilen Pro Sessions avantajıyla, bir Google çalışanıyla bire bir çevrimiçi randevu planlayabilir ve çevrimiçi gizliliğinizi korumak için bir VPN kullanmanın tüm ayrıntılarını size anlatabilir.

Başlangıçta yalnızca Android’de mevcut olan Google; önümüzdeki birkaç hafta içinde ABD’deki müşterilere VPN’i sunmayı planladığını, diğer ülkelerde ve önümüzdeki aylarda iOS, Windows ve Mac’te de sunulacağını söylüyor. Bu arada Pro Sessions, önümüzdeki birkaç hafta içinde ABD, Kanada ve İngiltere’de satışa sunulacak.

Google One’a ücretsiz bir VPN eklemek, şirket açısından akıllıca bir hareket. Bağımsız VPN’lerin çoğu; aylık 5 ila 13 ABD Doları arasında bir fiyata mâl olabilir ve genellikle 2 TB depolama alanıyla birlikte gelmiyor. Bu, Google’ın VPN hizmetini kolayca mevcut iyi seçeneklerden biri haline getirebilir.

Halihazırda üye değilseniz, buradan 2 TB Google One planına kaydolabilirsiniz.