Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Google Sinir Bozan Gmail Hatalarını Düzeltti

Google yüksek geçikme süresi, beklenmedik hata mesajları gibi son dönemde şikayet edilen hataları düzeltti. Google Sinir Bozan Gmail Hatalarını Düzeltti.

Google Gmail’de Bazı Düzeltmeler Yaptı

Google’a göre Gmail artık kısmen daha sağlam, bozulmuyor. Google Sinir Bozan Gmail Hatalarını Düzeltti. İşte detaylar!

Gmail’in durum sayfasında bir birinden farklı sinir bozucu problemler hakkında, bir dizi şikayet yazıları hala duruyor. “Gmail’deki sorun çözülmeli” gibi ve şirketinde verdikleri cevaplarda “Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, sabrınız ve sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen sistem güvenilirliğinin Google’da en önemli öncelik olduğundan ve sistemlerimizi daha iyi hale getirmek için sürekli iyileştirmeler yaptığımızdan emin olun.” gibi cevapları yer alıyor.

Google tarafından sağlanan ücretli ve ücretsiz e-posta hizmetinde dünyanın bir çok yerindeki kullanıcıları etkileyen ve nedeni belirtilmemiş bir dizi hizmet kesintileri rapor edilmişti. Özellikle Amerika’daki kullanıcıları etkilendiği sıkıtılar aşağıdaki gibi haritalandırılmış durumda ve kıyı şeridine odaklı problemler görünüyor.

Google, Gmail ile ilgili bu sorunları araştırdığını belirtmişti. Zira burada göründüğü yoğunlukta kullanıcılar hata mesajları, yüksek gecikme süreleri ve diğer beklenmeyen davranışlardan şikayet ediyordu. İşte bahsedilen bu hatalar Google tarafından düzelttildi. Ne kadar düzeltilebilmişse artık…

Google Gmail’in sinir bozan hatalarını düzeltti. Ama başka hataların çıkmayacağının garantisi yok tabi…

Google Sinir Bozan Gmail Hatalarını Düzeltti