Sosyal Medya

Sosyal Medya

Harry’nin hayranları yeni albümle ilgili en az ikişer tweet attı 

Twitter, Harry Styles fenomeninin boyutlarını The Styles Report’u yayınlayarak açıkladı. Twitter'ın ilk The Styles Raporu, Harry Styles'ın Twitter üzerindeki etkisini ortaya koyuyor.

Twitter’ı sallayan isim Harry Styles: Yeni albümüyle ilgili 1,6 milyondan fazla tweet atıldı

Twitter, Harry Styles fenomeninin boyutlarını The Styles Report’u yayınlayarak açıkladı. Twitter’ın ilk The Styles Raporu, Harry Styles’ın Twitter üzerindeki etkisini ortaya koyuyor.

Twitter artık müzik dünyasının da tam merkezinde. Twitter, hayranları sanatçılarla buluşturuyor ve özellikle albüm duyuruları, turlar ve daha fazlası hakkında en büyük sohbetler Twitter’da gerçekleşiyor. Bugünlerde ise Twitter’in gündemindeki isim Harry Styles olacak. Styles ve hayranları, Twitter’da devasa bir sohbeti sürdürüyor. Harry’nin yeni albümü Harry’s House listeleri sallamaya başlarken, pek çok Harry hayranı için, Twitter, Harry’nin “ev”i olacak. Twitter, Harry Styles fenomeninin boyutlarını The Styles Report’u yayınlayarak açıkladı. Rapor, Twitter’ın Harry Styles’in  müziğinden stiline ve destansı performanslarına kadar Harry Styles’ın büyüsünün birebir yansıdığı yer olduğunu ortaya koyuyor.

Harry’nin hayranları yeni albümle ilgili en az ikişer tweet attı 

Harry’nin yeni albümünün duyurusu Twitter’ı salladı. Yeni albüm “Harry’s House” ile ilgili 23 Mart’tan bu yana albüm 1,6 milyondan fazla Tweet atıldı. Ortalama olarak Harry’nin hayranlarının her biri Harry’s House albümü hakkında iki kez Tweet attı.

Ek olarak, Harry’s House’un yayınlandığı hafta boyunca Twitter, Harry’nin en komik Tweetlerinden bazılarını NYC ve Los Angeles’taki duvar resimlerinde sergiliyor.

İşte The Styles Report’da öne çıkan bazı veriler ve en ilginç bulgular: 

Yayın Haftasında En Çok Tweet Alan Şarkılar

  • As It Was
  • Sign of the Times
  • Fine Line

Performanslar Hakkında En Çok Tweetlenenler 

  • 2020’de The Fillmore Miami Beach’te Lizzo ile “Juice” düeti
  • 2019’da The Forum’da Stevie Nicks ile “Landslide” Söylemek
  • 2021’de Madison Square Garden’da Harryween
  • 2019’da Madison Square Garden’da Kacey Musgraves ile “You’re Still The One” şarkısını Söylemek
  • Coechella 2022

Twitter’da En İyi 3 Moda Anı

  • Aralık 2020 Vogue’da ilk solo erkek kapak yıldızı olması
  • 2019 Met Gala’da Gucci’yi Giymek
  • 2021 Grammy Ödülleri’nde deri bir takım elbise ve yeşil boa giymek

Moda Trendsetter, Trend Belirleyicisi

Boa giymesiyle birlikte tweetlerin, 2021 Grammy Ödülleri’nden önceki haftaya göre 5 kat artması

Yeni Müzik

Yaklaşan albümünün duyurulmasından bu yana, Harry hakkında 10 milyondan fazla Tweet atıldı. Ortalama olarak Harry’nin hayranlarının her biri yeni albüm hakkında iki kez Tweet attı.

Son On Yılda Harry Styles Hakkında En Popüler Retweetler 

Son On Yılda Harry Hakkında En Çok Tweetlenenler 

  • Harry Styles
  • Harry Potter
  • Prens Harry

Ve Türkiye’de Harry Styles mania’ya eşlik eden bazı tweetler

Twitter’ın Müzik Ortaklıkları Başkanı Kevin O’Donnell, Harry’nin Twitter üzerindeki popülaritesi ve etkisinden şöyle bahsetti:

“Twitter, müzik ekosisteminin merkezinde.İnsanların yeni müzikleri, albümleri, konser ve performansları tartıştığı ve benzer bir tutkuyu paylaşan diğer hayranlarla bağlantı kurduğu yer. Harry Styles’ın etrafındaki sohbetin nasıl geliştiğini ve yeni Harry’s House etrafındaki heyecanı görmek ve hayranlarının yeni albüm heyecanını Twitter’da nasıl yaşadığını görmek inanılmazdı.”