Sosyal Medya

Donanım

HP, yeni Envy 14’ün tek şarjla 16,5 saate kadar çalıştığını söyledi

HP CES 2021'de yeni modellerini duyurdu. HP, yeni Envy 14'ün tek şarjla 16,5 saate kadar çalıştığını söyledi... Kablosuz mouse, monitör ve ...

HP, yeni Envy 14’ün tek şarjla 16,5 saate kadar çalıştığını söyledi

Ayrıca Elite Kablosuz Kulaklıklar, cihazlar arasında sorunsuz geçiş için tasarlanmış…

HP CES 2021’de bir dizi yeni dizüstü bilgisayar ve yükseltilmiş modellere yer verdi. Bu modeller arasında Envy 14 dikkat çekici. Çoklu dokunma özelliklerine sahip IPS ekranlı ve 16:9 en boy oranı ile bir önceki modele göre yüzde 11 oranında daha fazla ekran alanı elde edilmiş… HP’nin ayrıca Delta e<2 renk kalibrasyonunu dahil ettiği ilk model olma özelliğine sahip model oldu.

Yeni HP ENVY 14 bu haliyle 11. Nesil Intel Core işlemcileri, NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti Max-Q grafik kartını kullanıyor. İddia edildiği gibiyse tek şarjla 16,5 saat kullanım ömrü sunuyor. Modelde Wifi 6 Desteği  olmazsa olmaz. 16GB RAM DDR4-3200 SDRAM ve 256GB SSD disk yer alıyor.

Bunların yanında parmak izi okuyucu, 720 MP bir kamera ve fiziksel olarak gizlilik için kapatılabilir. Klavye üzerinde de mikrofonu sessize alacak bir tuş yer alıyor. AI destekli bir gürültü engelleyici aramalar sırasında dış ortam sesini mikrofondan ayırarak daha kaliteli bir görüşme imkanı sağlıyor. Bu özellik uzaktan çalışmalarda önemli bir özellik olabilir.

Bu görüşmelerde ayrıca ekran aydınlatma özellikleriyle görüntüyü daha iyi hale getirme gibi seçenekler de var.

Peki fiyatı?

HP Envy 14’ün satış fiyatı 999 dolar olarak açıklandı. Bu ayın sonundan itibaren görmeye başlayabiliriz.

 

Hp Elite Wireless Earbuds

Ayrıca, HP’nin ürün yelpazesine Elite Kablosuz Kulaklıklar da katılıyor. Bir Windows 10, iOS ve Android uygulamasının yardımıyla cihazlar arasında sorunsuz geçiş yapmak için tasarlanmış. Özellikler arasında USB-C şarj kutusu ile birlikte gelirken ayarlanabilir gürültü iptali, kişiselleştirilmiş ses ayarı ve ses durumu ön ayarları bulunuyor. Fiyatı henüz açıklanmamış olsa da Elite Kablosuz Kulaklıkların Nisan ayında gelmesi bekleniyor.

HP 635 Multi-Device Wireless Mouse

Hp’nin bu yeni kablosuz mouse’u yıl boyu pil ömrüne sahip. HP, PC’niz ile tabletiniz arasında “kesintisiz geçişler” için USB dongle aracılığıyla da üç veya Bluetooth kullanarak iki adede kadar cihaz ile bağlayabileceğinizi söylüyor. Ultra küçük boyutlu bu mouse ayrıca programlanabilir 4 adet sessiz tıklama düğmesi sunuyor. Fiyat ise 60 dolar olacak.

Ayrıca HP monitör serisini yeniledi. M Serisi FHD ekranlar, şirkete göre renk doğruluğunu etkilemeyen Eyesafe sertifikalı düşük mavi ışık teknolojisine sahip. Okyanustan geri dönüştürülmüş plastik malzemelerin kullanıldığı ve üç tarafı neredeyse çerçevesiz bir model. Mart ayında satılmaya başlanacak ve 139 dolar fiyatı olacak.

Bitmedi bir de HP, USB-C aracılığıyla dizüstü bilgisayarlara 65 W’a kadar güç sağlayabilen bir çift monitörü de tanıttı. E24u G4 ve E27u G4, her zaman açık Eye Ease mavi ışık korumasının yanı sıra papatya dizimi ve çok bağlantı noktalı bağlantıyı destekliyor. Ekrandaki tek bir güç düğmesine basarak hem monitörünüzü hem de dizüstü bilgisayarınızı uyandırabilir (veya uyku moduna geçirebilirsiniz)…

Monitörler Şubat ayında satışa sunulyor. E24u 219 dolara, E27u ise 339 dolara mal olacak.