Sosyal Medya

Android

HTC U 12 Plus Sızıntısı Resmi Tanıtımdan Önce Ortaya Çıktı

HTC U 12 Plus Sızıntısı Resmi Tanıtımdan Önce Ortaya Çıktı. Çentikli olmayan ekranı, dual kamerası ile Premium 2018 Akıllı Telefon modelleri ile rekabet edebilir.

HTC’nin Yeni Amiral Gemisinin Görüntüleri Ortaya Çıkmaya Devam Ediyor

HTC U 12 Plus Sızıntısı Resmi Tanıtımdan Önce Ortaya Çıktı.

Tayvanlı donanım üreticisinin Mayıs ayında duyurmasını beklediğimiz HTC U 12 Plus yeni amiral gemisinin görüntülerini; VentureBeat’ten Evan Blass paylaştı.

Blass’ın paylaşımında dikkat çeken ayrıntılar arasında ince çerçeveler, yatay yerleştirilmiş çift kamera ve arka tarafa yerleştirilmiş parmak izi sensörü yer alıyor.

Cihazın önceki bir sızıntısında, U12 Plus‘ın Samsung Galaxy S9 ve Sony Xperia XZ2‘de kullanılan yeni Snapdragon 845 yongasıyla birlikte 6 inçlik bir WQHD + çözünürlüklü ekrana sahip olacağını ortaya koymuştu. Bunlara 6GB RAM ve 256GB depolama alanı eşlik edecek. 12 Megapiksel kameraya ön tarafta çift 8 megapiksellik, toplamda 16 megapiksellik kamera seti yer alacak.

HTC’nin yeni amiral gemisinin 2018 model Premium akıllı telefonları ile rekabet edip edemeyeceğini görmek ilginç olacak. HTC U12 Plus yukarıdaki gibi çentikli olmayacak ise bu marka için önemli bir zafer olarak görebiliriz. Şimdiden söyleyeyim.

HTC U 12 Plus Sızıntısı