Sosyal Medya

Kripto Para

Huobi, yeni yatırım ürünü “Prime Earn” hakkında detaylar!

Huobi Global, Huobi Earn çatısı altında yeni yatırım ürünü Prime Earn’ü piyasaya sundu. USDT, USDC, BTC, ve ETH ile stake imkanı sunacak olan Prime Earn’de yıllık getiri oranı ila arasında değişecek.

Huobi, yeni yatırım ürünü Prime Earn ile  yatırımcılara dijital varlıkları üzerinden pasif getiri sağlıyor

Huobi Global, Huobi Earn çatısı altında yeni yatırım ürünü Prime Earn’ü piyasaya sundu. USDT, USDC, BTC, ve ETH ile stake imkanı sunacak olan Prime Earn’de yıllık getiri oranı %12 ila %15 arasında değişecek.

Dünyanın önde gelen dijital varlık borsalarından Huobi Global, yatırımcılara dijital varlıklarını stake ederek yıllık yüksek getiri sağlayan Huobi Earn kapsamında, Prime Earn’ü piyasaya sürdü. Prime Earn ile birlikte Huobi Earn’ün sabit, esnek ve özel yatırımları içeren mevcut yatırım ürünlerine bir yenisi eklenmiş oldu.

Prime Earn, yatırım ve stake için 41’den fazla varlık sunan Huobi Earn’ün şemsiyesi altında kullanıcılara, NFT’lere, DeFi’a, GameFi’a ve daha fazlasına bağlı varlıkları stake etme imkanı sunuyor. Kripto para piyasasında ana akım varlıkları stake etmek için etkileyici bir dizi yatırım ürünü olsa da bir çoğunun esnek vadeli ürünler olduğu; stake edilen varlığa bağlı olarak yıllık getiri oranlarının oldukça düşük olabileceği biliniyor. Prime Earn’ün ise yatırımcıları, varlıklarını daha uzun süre elde tutmaları yönünde teşvik ederek piyasa için önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Prime Earn ile yatırımcılara daha yüksek yıllık getiri sağlamayı hedefleyen Huobi, ürünün bu ilk serisinde BTC, ETH, USDT ve USDC ile stake imkanı sunuyor. %12 ila %15 arasında değişen yıllık getiri oranı, yatırımcının varlıklarını ne kadar uzun süre stake etmek istediğine göre değişiyor. Bir token’ı yedi gün boyunca stake etmek %12 yıllık getiri; 14 gün boyunca stake etmek ise %15 yıllık getiri sağlayabiliyor.

 

Huobi Global’in Prime Earn ürünü ile ilgili daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.