Sosyal Medya

Oyun Dünyası

HyperX 20inci Yaş Günü ve Hyperx20.com Duyurusu

HyperX 20inci Yaş Günü ve Hyperx20.com Duyurusu. iPad, Call of Duty ve hatta Instagram'dan önce HyperX vardı! HP Inc. şirketinin oyun çevre birimleri ekibi, oyun ve e-spor alanında marka lideri olan HyperX, önümüzdeki üç ayı 20’inci Yaş Doğum Gününü kutlayarak geçirecek! 

HyperX 20inci Yaş Günü ve Hyperx20.com Duyurusu

  • Pad, Call of Duty ve hatta Instagram’dan önce HyperX’imiz vardı!
  • HyperX, ödüllü çevre birimleri serisinde indirimler sunarak kutlama yapacak
  • HyperX, dönüm noktasını sosyal platformlarında hediyeler ve daha fazlasını sunarak kutlayacak

iPad, Call of Duty ve hatta Instagram’dan önce HyperX vardı! HP Inc. şirketinin oyun çevre birimleri ekibi, oyun ve e-spor alanında marka lideri olan HyperX, önümüzdeki üç ayı 20’inci Yaş Doğum Gününü kutlayarak geçirecek!

Aralarında dünyanın 300 saat1 pil ömrüne sahip ilk PC oyun kulaklığı Cloud Alpha Wireless’ın da bulunduğu ödüllü oyun donanımlarına sahip olan HyperX, Ağustos, Eylül ve Ekim ayları boyunca çevrimiçi ve çevrimdışı etkinliklere ev sahipliği yapmayı planlıyor. Etkinlikler arasında sosyal medya devralmaları, küresel doğum günü partileri, ülkelere ve perakendecilere göre değişen promosyon etkinlikleri ile ürün yelpazesinde büyük indirimler sunmak bulunuyor.

HyperX’in küresel pazarlama başkanı Daniel Kelley, HyperX’in 20’inci yaş günü hitaben yaptığı açıklamada şunları söyledi: “20’inci yaşına girmek HyperX tarihinde büyük bir dönüm noktası. Oyun endüstrisi geliştiği gibi HyperX de gelişti ve uzun bir yol kat etti. Başlangıçta HyperX sadece ultra hızlı oyun belleği sunuyordu. Ancak bugün PC, Konsol veya Mobil olsun her tür oyuncu için ödüllü oyun kulaklıkları, klavyeler, içerik üreticiler için mikrofonlar, fareler ve aksesuarlar tasarlıyor ve üretiyoruz.

Son yirmi yılda yarattığımız markamızla gurur duyuyoruz. Dünya çapında oyuncuların değişen ihtiyaçlarını dinledik ve sürekli olarak daha iyisini sunabilmek için piyasaya sürdüğümüz her üründen dersler çıkardık. Müzik ve filmler de dahil olmak üzere oyun ve diğer endüstriler arasındaki çizgileri harmanlayarak, ortaklık kurarak sınırları zorluyor ve oyuncuların ihtiyaçlarına meydan okuyoruz. Oyun artık sadece niş bir kitleye değil, herkese hitap ediyor. HyperX’i bugünlere getiren sadece hayranları, iş ortakları ve sektörü değil, aynı zamanda geçmişteki ve şimdiki çalışanları arasında sürekli olarak yeni standartlar belirlemek için teşvik ettiği ve beslediği yeteneklerdir.”

 

HyperX, bu yılki Gamescom’da HyperX Armada 25 ve HyperX Armada 27 Oyuncu Monitörlerini tanıtarak doğum günü kutlamasına başladı. Yeni HyperX Armada oyuncu monitörleri serisi, daha sürükleyici oyun deneyimi için daha yüksek çözünürlük sunuyor.

 

HyperX’in sunacağı indirimli ürünlerden yararlanmak için www.hyperx20.com adresini ziyaret edin ve tüm heyecan verici topluluk etkinlikleri için sosyal medya kanallarını takip edin.