Sosyal Medya

Genel

IdeaSoft ve WorqCompany İş Birliği!

Türkiye’de İlk Olan Finansman Modeli İle E-Ticaret İşletmenizi Büyütün!

IdeaSoft & WorqCompany İş Birliği!

 

Türkiye’de İlk Olan Finansman Modeli İle E-Ticaret İşletmenizi Büyütün!
Türkiye’nin lider e-ticaret altyapı sağlayıcısı IdeaSoft, gelir paylaşımlı E-Ticaret Finansmanı sağlayarak e-ticaret ekosistemini büyüten WorqCompany ile iş birliği sağladı. Bu işbirliği Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen bir finansman modeli olarak e-ticaret işletmelerinin hızla büyümesini sağlayacak.

 

Daha önce sadece pazar yerlerinde satış yapan e-ticaret firmalarına 50 bin TL’den 5 milyon TL’ye kadar finansman sağlayan WorqCompany, IdeaSoft ile gerçekleştirdiği iş birliği ile şimdi IdeaSoft’un sitesinden satış yapan işletmelere de finansman sunmaya başladı. IdeaSoft ve WorqCompany, bu gelir paylaşımlı E-Ticaret Finansmanı sayesinde e-ticaret işletmelerinin daha ivmeli büyümesini sağlayarak hedeflerine daha hızlı ulaşmalarına yardımcı oluyor. Türkiye’de ilk olan finansman modeli ile ürünlerinizi sizin yerinize tedarikçinizden toptan satın alarak güçlü stoğa sahip olmanızı sağlıyor.

 

Gelir Paylaşımı Modeli

 

Geleneksel finans yöntemlerinden farklı olarak, WorqCompany işletmelere ürün tedariği için gereken nakdi sağlıyor ve onlar için satın almayı gerçekleştiriyor. E-ticaret firmaları satış yaptıkça WorqCompany ile gelir paylaşımı yapıyor. WorqCompany, IdeaSoft altyapısını kullanan e-ticaret işletmelerine 50.000TL’den 5.000.000 TL’ye kadar gelir paylaşımlı finansman sunarak ürün tedariki ve stok maliyetlerini düşürmelerine, böylece daha yüksek kâr elde etmelerine yardımcı oluyor.

 

Öz sermayeler farklı ihtiyaçlar için kullanılabilecek

 

WorqCompany İş Geliştirme Müdürü Tuğçe Yapıcı IdeaSoft’la gerçekleştirdikleri iş birliği ve e-ticaret firmalarına avantajlarıyla ilgili:

“WorqCompany olarak, gelir paylaşımlı E-Ticaret Finansmanı ile e-ticaret işletmelerinin stok ihtiyacına çözüm sunuyoruz ve IdeaSoft ile e-ticaret yapan işletmelerin de stok ihtiyacının farkındayız. Bu doğrultuda gerçekleştirmiş olduğumuz WorqCompany-IdeaSoft iş birliğinin çok verimli olacağına inanıyorum. Bu iş birliği sayesinde WorqCompany’nin gelir paylaşımlı E-Ticaret Finansmanı modeli ile IdeaSoft müşterileri ürün stoklarını hızlı bir şekilde yenileyebilecek ve bu sayede öz sermayelerini farklı ihtiyaçları için kullanabileceklerdir.” dedi.

Eray Cemal Şentürk

Daralan piyasada yepyeni bir deneyim

 

IdeaSoft iş Ortaklıkları Direktörü Eray Cemal Şentürk ise; gerçekleştirilen iş birliği  ve sektöre faydasıyla ilgili,

 “E-ticaret yapan işletmeler için en önemli maliyet satılan ürünün yerine yenisini koyarken ortaya çıkıyor. Bunun için firmalar ya öz sermayelerini kullanacak ya da kredi finansmanı ile bunu sürdürecekler. Türkiye’deki enflasyonist ortamı ve yeni regülasyoları da göz önüne aldığımızda finansmana ulaşmak oldukça zorlaşmış durumda. WorqCompany-IdeaSoft iş birliği sayesinde IdeaSoft’la e-ticaret yapan işletmelere yenilikçi bir yol sunarak daralan piyasada finansmana ulaşmaları için yepyeni bir deneyim sunmuş oluyoruz. Böylece müşterilerimiz ürün tedariği için öz sermayelerini harcamadan veya yüksek maliyetli kredilerle karşılaşmadan ürünlerini tedarik edebilecekler.” şeklinde konuştu.

 

Avantajları Nelerdir?


Düşük Stok Maliyeti ve Yüksek Kâr:

WorqCompany, ürünleri tedarikçilerden toptan olarak satın alır ve e-ticaret işletmelerinin stok maliyetlerini düşürerek daha yüksek kâr elde etmelerini sağlar.

 

Alternatif Stok Alım İmkânı:

İşletmeler, kendi sermayelerinin yanı sıra WorqCompany’nin gelir paylaşımlı E-Ticaret Finansmanıyla stok alımı yapma imkânına kavuşur.

 

Hızlı Finansman ve Kolay Başvuru:

Kolay başvuru süreci, e-ticaret işletmelerinin hızlı bir şekilde finansmana erişmelerine olanak tanır.

 

Gelir Paylaşımı

Mağaza cirosuna uygun gelir paylaşımı planları ile sermaye yönetim sürecinizi destekler.

 

Sürprizsiz, Masrafsız Büyüme: 

Sürpriz masraflar olmadan mağazanızın büyümesine yardımcı olur, böylece finansal planlamayı kolaylaştırır.

 

Sağlıklı Şirket Bilançosu: 

Gelir paylaşımı modeli, finansal borç görünmeden sağlıklı bir şirket bilançosuna sahip olmanızı sağlar.

 

Hızlı Büyüme İmkânı: 

Gelir paylaşımı modeli ile işletme kârının büyük bir kısmını size bırakarak daha hızlı büyümenizi destekler.

 

Hızlı Entegrasyon: 

WorqCompany, IdeaSoft mağazanız ile entegrasyon sağladığınızda başvurunuzu daha hızlı değerlendirir ve finansmana öncelikli olarak erişmenizi sağlar.