Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

İkinci Nesil Fujitsu PRIMEFLEX Hibrit Bulut Dönüşümü İçin Tam Kapsamlı Çözüm Sunuyor

Fujitsu VMware, Microsoft, Nutanix ve SAP ortamları için ikinci nesil PRIMEFLEX ve hiper-bütünleşik altyapılarıyla dijital dönüşüm (DX) projelerine tam kapsamlı bir çözüm kazandırıyor.

İkinci Nesil Fujitsu PRIMEFLEX Hibrit Bulut Dönüşümü İçin Tam Kapsamlı Çözüm Sunuyor

Fujitsu VMware, Microsoft, Nutanix ve SAP ortamları için ikinci nesil PRIMEFLEX ve hiper-bütünleşik altyapılarıyla dijital dönüşüm (DX) projelerine tam kapsamlı bir çözüm kazandırıyor.

Birçok Dijital Dönüşüm projesi şu anda yanlış uygulandığı, yeterince hızlı bir şekilde hazır olmadığı veya tek bir çözümü aşırı karmaşıklaştıran çok fazla sayıda sağlayıcı tarafından tehlikeye atıldığı için beklenen sonuçları veremiyor. Fujitsu’nun yeni PRIMEFLEX portföyü, uçtan uca veri odaklı hizmetler, kullanıma hazır platformlar ve gerekli tüm uygulama hizmetleriyle proje başarısının sorumluluğunu üstlenerek kurumsal ve veri mimarları için Dijital Dönüşümde hata riskini ortadan kaldırıyor.

Yeni sunulan, ikinci nesil PRIMEFLEX serisi, önceden yapılandırılmış ve önceden test edilmiş PRIMEFLEX portföyü ile birlikte uygulama hizmetleri ve altyapı desteğini standart olarak ekleyerek veri odaklı dönüşüm projelerinin karmaşıklığını azaltıyor. Bu standart ve öngörülebilir fiyatlandırma ve sipariş modeli, hibrit bulut platformlarını entegre ederken müşteri belirsizliğini de ortadan kaldırıyor, operasyonel riskleri azaltıyor, DIY (Kendin Yap) yaklaşımlarına kıyasla daha esnek altyapı sağlıyor ve BT altyapısının ömrünü uzatarak yaşam döngüsünü uzatıyor.

Fujitsu, öngörülebilirlik ve iş çevikliğini daha da artırmak için FUJITSU uSCALE aracılığıyla tüketim tabanlı hizmetler sunuyor. Müşterilerin PRIMEFLEX platformlarını sürekli başarı yönetimi de dahil olmak üzere tamamen hizmet olarak kullanabilecekleri, ölçekleyebilecekleri ve çalıştırabilecekleri eksiksiz, endişelenmeye gerek olmayan bir program sağlıyor.

Yeni standart paket, DIY altyapı yapılandırması, kurulumu, dağıtımı ve bakımı ile birlikte gelen baş ağrılarından kaçınmak isteyen kullanıcılar için tasarlandı. Ayrıca, tedarikçiler ve müşteri arasında destek gerektiğinde kimin sorumlu olduğu konusunda oluşabilecek herhangi bir “ping-pong” tartışmasını da ortadan kaldırıyor. Fujitsu, kendi veri mimarisini kurmak ve sürdürmek için gerekli personel kaynakları ve becerilere sahip müşteriler için, uygulama ve altyapı destek hizmetleri olmadan önceden yapılandırılmış ve önceden test edilmiş çekirdek teknoloji yığınını sağlayan yeni PRIMEFLEX Temelleri dağım seçeneğini de sunuyor.

“Yeni Fujitsu PRIMEFLEX’in standartlaştırılmış paketi sayesinde kuruluşlar BT altyapılarını modernize ederken, ürün yelpazesinde garantili bir dönüşüm fiyatı elde ediyor”, diyor Fujitsu Avrupa Ürün Hattı Yönetimi Başkanı Olivier Delachapelle, “Sipariş altyapısı çok karmaşık hale geldi. Fujitsu, gerçek müşteri zorluklarının üstesinden gelmeye kararlı ve dijital dönüşüm gündemlerine ulaşmak için uygulama, destek ve tabii ki fiyatlandırma söz konusu olduğunda kesinliğe ihtiyaç duyulduğunu farkındayız. Ancak günümüzün pazar ortamı bunu sağlamıyor ve müşterilerin bulut çözümlere geçerken herhangi bir maliyet kontrolü olmadıklarını hissetmelerine neden oluyor.”

Delachapelle’e devam ediyor;

“İkinci nesil PRIMEFLEX, mevcut rahatlığını baz alarak, bu konforu tek bir sipariş numarası ve fiyat etiketi ile sunulan standart uygulama ve destek hizmetleriyle zirveye taşıyor. Sonucunda müşteriler için tamamen öngörülebilir yaşam döngüsü maliyetlerine ulaşabiliyorlar.”

Fujitsu PRIMEFLEX serisi uygulamaya hazır halde teslim ediliyor. Şu anda pazarda sunulan çözümlerde hibrit veri mimarisinin tasarımı, kurulumu ve yaşam döngüsü yönetimi hataya açık, zaman alıcı ve pahalı olabiliyor ve işletmeler için pek çok risk teşkil edebiliyor. Uygulamaların tümünün bir arada kullanılmaya başlaması günler alabiliyor ve yine de önemli hizmetlerin dışarıda bırakıldığı ve bütçeleme güvensizliği oluşturduğu için hatalar içerebiliyor. Yeni standartlaştırılmış Altyapı Destek Hizmetleri, uzmanlara hızlı ve güvenilir erişim için tek bir iletişim noktası üzerinden Entegre Sistemler için teknik çözüm desteği sayesinde kesinti süresini önemli ölçüde azaltıyor.

Fiyatlandırma ve Kullanılabilirlik

İkinci nesil PRIMEFLEX Avrupa ve Japonya’da mevcut. Avrupa’da piyasaya çıkış Nisan 2022’te başlayacak.