Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Infinidium Teknoloji, savunma sanayinin kalbinin attığı fuarda olacak

Yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan ve toplu ulaşım, lojistik, enerji gibi sektörlerin yanı sıra savunma sanayisi için de modern çözümler üreten Infinidium Teknoloji, SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’na katılıyor.

Infinidium Teknoloji, savunma sanayinin kalbinin attığı fuarda olacak

SAHA EXPO’da ileri teknolojili çözümlerini savunma sanayinin liderleriyle buluşturmaya hazırlanıyor…

Yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan ve toplu ulaşım, lojistik, enerji gibi sektörlerin yanı sıra savunma sanayisi için de modern çözümler üreten Infinidium Teknoloji, SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’na katılıyor. 25-28 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak fuarda yeni nesil denetim ve kayıt ünitesi Karakutu, yüksek performans için üretilen Endüstriyel Araç Bilgisayarı, Mobil UPS, Mobil NVR, güvenli sürüş sistemi sağlayan ADAS, araç içi kamerası DSM ve Yönetilebilir Enerji Paneli gibi inovatif çözümlerini sergilemeye hazırlanan şirket, 7B-05 numaralı standında savunma sanayinin dev isimleriyle de bir araya gelecek.

Ticaret dünyasının ve kentlerin değişken dinamiğini doğru tespit ederek ihtiyaca uygun ve sürdürülebilir ürünler geliştiren Infinidium Teknoloji, prestijli etkinlik ve fuarlar aracılığıyla farklı sektörlerin temsilcileriyle bir araya geliyor. Son olarak yüksek teknolojiye sahip ürünlerin sergilendiği SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nda yer almaya hazırlanan şirket, 7B-05 numaralı standında yeni nesil denetim ve kayıt ünitesi Karakutu, yüksek performans için üretilen Endüstriyel Araç Bilgisayarı, Mobil UPS, Mobil NVR, güvenli sürüş sistemi sağlayan ADAS, araç içi kamerası DSM ve Yönetilebilir Enerji Paneli gibi savunma sanayisine yönelik ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacak.

Uydu iletişiminin kaybolduğu yerlerde de hesaplama yapabilen Karakutu ile öne çıkacak

Savunma sanayinin kalbinin attığı fuarda, ileri teknoloji çözümleriyle fark yaratmayı hedefleyen Infinidium Teknoloji, yerli ve yabancı sektör temsilcileriyle bir araya gelmek için gün sayıyor. Şirketin fuar kapsamında tanıtacağı ürünlerin başında ise patentli ürünü Karakutu geliyor. Araç filosu olan tüm şirketlerin kullanabileceği Karakutu; olay kayıt ve işleme, kestirimci bakım, güvenlik, yüksek çözünürlüklü veri analizi, tasarruf, yönetim ve etkileşim ile interaktivite sağlayan yeni nesil bir denetim ve kayıt ünitesi. Uydu iletişiminin koptuğu yerlerde dahi hesaplama yapabilmesi ile öne çıkan Karakutu; Dead Reckoning özelliği sayesinde tünel ve havaalanı çevresi gibi yerlerde Accelerometer ve Gyroscope alt yapıları ile GPS bilgisini uydudan bilgi almadan kendisi hesaplıyor. Görev ve iş emirlerinin verilen kriterlere uygun olarak yapılıp yapılmadığını da denetleyip uyararak kaydediyor.

Mobil kameradan yönetilebilir enerji paneline kadar birçok çözümle fuarda yer alacak

Fuarın bir diğer yıldızı olmaya hazırlanan endüstriyel araç kamerası ise mobil ve sabit ortamlarda her türlü üst düzey bilgi işlem gereksinimlerini karşılayan yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Araç kapalıyken bile enerjiye ihtiyaç duyan Mobil NVR, kamera, karakutu gibi bileşenler için özel olarak tasarlanan Mobil UPS ise özelliklerine ya da enerji harcayacak cihaz sayısına göre 8,16 ya da 32 saatte kadar enerji sağlayabiliyor. Araç açıldığında ise verileri ana sunucuya ileterek kendini şarj ediyor. Araçların hareket ederken veya durağan halde iken uzaktan izlenebilmesini sağlayan Mobil NVR, araç içinde ya da dışındaki tüm olayları kayıt altına alarak gerektiğinde hem uzaktan hem de yerinden erişim özelliği sunuyor.

Infinidium Teknoloji’nin SAHA Expo’da öne çıkacak diğer ürünleri arasında ADAS, DSM ve yönetilebilir enerji paneli yer alıyor. Güvenli sürüş sistemi ve adaptif sürüş kabiliyetleri sağlayan ADAS; öndeki araçla takip mesafesi, hatalı şerit değiştirme, yaya çarpışma uyarısı gibi güvenlik ihlalleri ile ilgili sesli ve görüntülü uyarı sistemiyle dikkat çekiyor. Sürücü davranışlarının ve araç kullanım bilgilerinin değerlendirilmesi için çalışan DSM, bu sayede sürücü karnelerinin oluşturulmasını sağlıyor. Voltaj düzenleyici olarak kullanılan yönetilebilir enerji paneli ise olası enerji sorunlarına karşı cihaz ve araçların güvenliğinin sağlanmasının yanı sıra bakım-servis süreçlerinde arıza tespiti ve müdahale sürelerinin minimuma indirilmesine imkân tanıyor.