Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Instagram Soru Etiketleri Önerileri Almayı Kolaylaştırıyor

Instagram Soru Etiketleri Önerileri Almayı Kolaylaştırıyor. Instagram "Bana Soru Sor" Etiketleri Önerileri Almanın Farklı Bir Yolunu Sunuyor. Geçen Ay Test Edilmeye Başlanan Özellik Kullanıma Sunuldu.

Instagram Yeni Soru Etiketleri Özelliğini Aktif Etti

Instagram Soru Etiketleri Önerileri Almayı Kolaylaştırıyor. Bana Soru Sor Özelliği Instagrama Daha İnteraktif Bir yapı kazandıracak.

Instagram Questions Sticker – Soru Etiketlerini iOS ve Android güncellemeleri ile geçen ay test etmeye başladığı özelliği – “Bana Soru Sor” özelliğini yayımladı.

Yeni özellik ile Restorant, müzik veya hemen hemen herşey ile ilgili Soru etiketlerini kullanabilirsiniz.

Instagram bu özelliği ilk önce küçük bir test grubu ile test etti. Yanıtları DM mesajları ile gönderileceğini sanıyorduk ancak durum pekte öyle değil.

Özelliği kullanabilmek için, Soru etiketini Öykü’nüze koyarsınız. Kullanıcıların size soru sorabileceği veya bir soruya yanıt verebileceği bir açık alan bırakabilirsiniz. Yanıtlarını görmek için görüntüleyici listesini açarsınız. Yeni bir Hikaye yaparak yalnızca aldığınız her tepkiyi yanıtlayabilirsiniz.

Özelliğin birincil kullanımı ekran görüntüsünde gösterildiği gibi takipçilerle fikir alışverişinde bulunmak, yerel işletmeler ile ilgili fikirleri paylaşmak için alışılmamış bir yol sunmak. Coğrafi filtreler ile birleştirildiğinde Facebook’un önerileri ile aynı şekilde işlev görebilir.

“Bana Soru Sor” nedir?

Renk ve arka plan gibi seçeneklerle özelleştirilebilen soru kutuları sayesinde kullanıcılar, bu yeni özelliği kendilerine göre bir görsel formata kavuşturabiliyor. Şimdiden yoğun bir şekilde kullanılmaya başlanan Bana Soru Soru özelliği, hikayelere özel mesaj yoluyla karşılık vermek yerine soru yönelterek karşılık vermeyi sağlıyor.

TNW