Sosyal Medya

iPhone

iOS 12 Public Beta Şu Anda Kullanılabilir, Yedek Almadan Denemeyin!

iOS 12 Public Beta Şu Anda Kullanılabilir, Yükleyip Denemek Size Kalmış! Hayatınızı kolaylaştıracak bir dizi küçük değişikliğin yanında eski modelleri hızlandırma sözü verilmişti. Denemek isteyenler için iOS 12 Public Beta Sürümü Yayımlandı!

Apple, iOS 12 Public Beta Sürümünü Yayımladı!

iOS 12 Public Beta Sürümü yayımlandı, yükleyip test etmek isteyenler için küçük bir uyarı, yedeğinizi almadan denemeyin.

Apple geçen ay WWDC’de duyurduğu bir dizi iOS 12 özelliğini test etmek isteyenler için beta for iOS 12 – iOS 12 Beta sürümü yayımlandı. Hayatınızı kolaylaştıracak bir dizi küçük değişikliklerinde yer aldığı yeni işletim sistemi bugün halka açık beta sürümü ile karşımıza çıkıyor.

Cupertino Apple, yazılımın bitmiş versiyonunun eski telefonların hızını artıracağını ve iPhone X sahipleri için Memoji gibi eğlenceli yeni özelliklerin yanında; 32 kişiye kadar FaceTime grup sohbeti ekleyeceğine söz vermişti.

Elbette, bu bir beta olduğunu unutmayın! Yazılımın kararlı veya optimize edilemeyen kısımları olabileceğini ve bunları kullanırken cihazınızın istenmeyen durumlarla karşılaşabileceğini göz önünde bulundurun.