Sosyal Medya

iPhone

iOS 13.2.3, Mail ve Arka Planda İndirme Sorunlarını Düzelttiyor

Apple iOS 13.2.3 güncellemesini yayınladı. Bu güncellemede Mail sorunları ve bazı arka planda veri indirme aksaklıkları giderilmiş.

Apple son güncellemesinden 11 gün sonra yeni bir güncelleme daha yayınladı!

iOS 13.2.3 güncellemesi özellikle Mail ile ilgili sorunları ve bazı arka planda yaşanan dosya indirme sorunlarını gideriyor.

iOS 13 güncellemeler doymuyor, peş peşe güncellemeler geliyor. iki haftadan daha az bir süre sonra iOS 13.2.3 sürümü ile karşımızda. Küçük ama belliki önemli düzeltmeler içeriyor.

Geçen ay son büyük güncellemesi iOS 13.2 ile yapılmıştı ve Deep Fusion ve AirPods Pro’ya destek eklenmişti. Bu seferki güncellemede yerleşik Posta hizmeti ile ilgili sorunları gidermeye ve iPad ve iPhone düzenlemelerine yer verilmiş. Ayrıca Dosyalar ve Note uygulamalarının arka planda bilgi indirmesi sırasında yaşanan bazı aksaklıklar giderilmiş.

Apple bu sürümde ise güvenlik düzeltmelerinden bahsetmiyor. Anlaşılan güvenlik ile ilgili şimdilik bir sorun yok.

iOS 13.2.3, iPhone’unuz için hata düzeltmeleri ve geliştirmeler içerir. Bu güncelleme:

  • Posta, Dosyalar ve Notlar içinde sistemde arama ve arama yapmama sorununu giderir
  • Mesajların ayrıntıları görünümünde fotoğrafların, bağlantıların ve diğer eklerin görüntülenmeyebileceği bir sorunu giderir
  • Uygulamaların arka planda içerik indirmelerini engelleyebilecek bir sorunu giderir
  • Mail’in yeni mesajları almasını engelleyebilecek ve Exchange mesajlarına orijinal mesaj içeriğini ekleyip alıntı yapamayacak sorunları çözer

Bu sorunların hiç biri bir önceki kadar yani iOS 13.2.2 kadar önemli görünmesede kullanıcılar herhangi bir bildirimi bu hatalardan dolayı kaçırmak istemeyebilir.