Sosyal Medya

Genel

iOS 8.4 Beta 2 Yayınlandı

Apple'ın müzik uygulamasını baştan aşağı yenilediği iOS 8.4'ün ikinci Beta sürümü ve halka açık ilk Beta sürümü yayınlandı.

Apple’ın müzik uygulamasını baştan aşağı yenilediği iOS 8.4’ün ikinci Beta sürümü ve halka açık ilk Beta sürümü yayınlandı.

Apple, geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde iOS 8.4’ün ilk Beta sürümünü geliştiriciler için yayınlamıştı. Müzik uygulamasının tasarımını iOS 8.4 Beta 1 ile baştan aşağı yenileyen Apple, bugün iOS 8.4 Beta 2 ve halka açık iOS 8.4 Beta 1 ile karşımıza çıktı.

img_0814

iOS 8.4 Beta 2 Nasıl Yüklenir?

iOS 8.4 Beta 1’i yükleyen geliştiriciler OTA üzerinden direkt olarak iOS 8.4 Beta 2 güncellemesini cihazlarına yükleyebiliyor. Halka açık iOS 8.4 Beta 1 sürümünü yüklemek için ise Apple’ın test programına kayıt olmanız gerekiyor. Henüz sistemde yaşanan yoğunluk nedeniyle halka açık beta programına kayıt olmanız mümkün görünmüyor.

Geliştiricilere sunulan iOS 8.4 Beta 2 güncellemesi yine müzik uygulaması odaklı. Bu güncelleme ile müzik uygulamasındaki birçok hata düzeltiliyor. iTunes Radio arama bölümü ise App Store tarzında seçenekler sunuyor.