Sosyal Medya

iPhone

Gelecek Yıl Tanıtılacak iPhone 12 Serisinde yer alacak 3 temel özellik

Apple'ın iPhone 12 Serisinde tanıtılacak 3 temel özellik. iOS 14 için yazılım geliştirme stratejisini değiştiren Apple, işlemci, ram ve diğer

Bir Sonraki iPhone 12 Serisinde Olması Muhtemel 3 Temel Özellik

Apple bu yıl iPhone 11 Serisi iOS 13 ile birlikte duyurdu. Ancak özellikle iOS 13 ve birbiri ardına gelen güncellemeleri ile dikkat çekti. Ancak kullanıcıların büyük bir bölümü şimdiden iOS 14 ve iPhone 12 özelliklerine çevrildi.

Yazılım tarafından iOS 14 için apple yazılım geliştirme stratejisini değiştirdi. Yazılım tarafında bu olurken önümüzdeki yıl tanıtılacak iPhone 12 serisininde daha iyi bir işlemci ve daha yenilikçi özelliklere sahip olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Analistlerin ortaya attığı iddiaların başında neler var?

Daha yüksek RAM kapasitesi

Apple hali hazırda iPhone modellerinin bile ne kadar RAM kapasitesine sahip olacağını bile açıklamakta imtina ediyor zira, iPhone 11 öncesi 6GB RAM’den bahsedilirken, tanıtılan iPhone modellerinde 4GB RAM ile karşı karşıya kaldık. Yine de; Barclays analisti Blayne Curtis; yeni yayınladığı bir raporda, iPhone 12 serisinde 6GB RAM kullanılacağını iddia etti. Bu da telefonların performansının biraz daha artacağı anlamına geliyor.

Daha yeni Kamera Seti Gelebilir

Rapora göre iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max yüksek performanslı muhtemelen 5G destekli 3D algılama yeteneğine sahip kameraların kullanılması bekleniyor. bu yıl 3 adete çıkan kamera sayısı dörde çıkabilir.

A14 işlemci

Bu yıl iPhone 11 ile A13 Biyonic işlemciyi gördük, bir çok testen başarı ile çıkan işlemcinin A13 işlemcinin A14 olarak adlandırılacak yenisini görmemiz şaşırtıcı olmaz.

Önümüzdeki yıl yeni modellerin arasında iPhone SE2 adıyla bütçe dostu bir iPhone modelinin de olması muhtemel.  iPhone 8 benzeri olacak 4.7 inçlik model de merakla bekleniyor. iPhone SE2 hakkında detaylı bilgiler…