Sosyal Medya

iPhone

iPhone 12 ve iPhone 12 mini artık mor renkte, iOS 14.5 yüklü!

Merakla beklenen Apple Bahar Etkinliğinin sürprizlerinden birisi MOR renkli iPhone 12 oldu. Bildiğimiz özelliklerinin dışında...

iPhone 12 ve iPhone 12 mini artık mor renkte

23 Nisan’da ön satışa sunulacak yeni Purple iPhone 12 – Mor renkli iPhone 12…

Bugüne kadar Apple’ın iPhone 12 ve iPhone 12 mini için beş renk seçeneği mevcuttu: siyah, beyaz, kırmızı, yeşil ve mavi. iPhone 11’in mor rengini sevenler için bu kötü olmuştu. Ancak Bahar etkinliğinin güzel bir sürprizi Mor iPhone 12 oldu. İşte detaylar…

Merakla beklenen Apple Bahar Etkinliğinin sürprizlerinden birisi MOR renkli iPhone 12 oldu. Bildiğimiz özelliklerinin dışında sadece rengi farklı… Ön sipariş için 23 Nisan’da satışa sunulacak ve Apple mağazalarında satışı ise 30 Nisan’da başlayacak.

Apple, bir basın bülteninde ayrıca mor renge uygun kılıfları tamamlayıcı bir aksesuar olarak satmaya başlayacağını da  açıkladı.

OS 14.5 ile birlikte gelecek!

iPhone 12 ve iPhone 12 mini mor renkli seçenek iOS 14.5 yüklü olarak gelecek.

iPhone’un kilidini bir yüz maskesi takarken Apple Watch ile açabilme özelliği, yeniden tasarlanmış şov ve bölüm sayfalarına sahip gelişmiş bir Apple Podcasts uygulaması ve bir Arama sekmesi ve yeni emoji.

Tüm bunlara ek olarak, Siri’nin artık varsayılan bir sesi yok ve İngilizce’de daha çeşitli ses seçenekleri eklendi.

Bu en son yazılım güncellemesi, güzel bir şekilde yeniden tasarlanmış widget’lar ve Uygulama Kitaplığı, Uygulama Klipleri ile uygulamaları kullanmanın yeni yolları ve Mesajlar için güçlü güncellemeler ile Ana Ekrana büyük bir güncelleme sağlayan iOS 14’ün sürümüne dayanıyor.