Sosyal Medya

iPhone

iPhone 6s Türkiye Satış Tarihi Ertelendi!

Apple, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin Türkiye satış tarihini sürpriz bir şekilde ertelendi. Yeni iPhone 6s Türkiye satış tarihi haberimizde!

Apple, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin Türkiye satış tarihini sürpriz bir şekilde ertelendi. Yeni iPhone 6s Türkiye satış tarihi haberimizde!

Apple, Eylül ayının sonunda iPhone 6s Türkiye satış tarihini resmi olarak açıklamıştı. Apple’ın açıkladığı tarihe göre iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modelleri 16 Ekim tarihinde Apple Store’da satışa sunulacaktı. 16 Ekim’e sayılı günler kala Apple’dan şok bir erteleme kararı geldi.

Apple’ın açıklamasına göre iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modelleri 23 Ekim tarihinde Türkiye’de satışa sunulacak. Bu ertelemeye neyin sebep olduğu bilinmiyor. Ancak stok ile ilgili bir sorunun olma ihtimali yüksek gibi görünüyor. 4K çözünürlüklü iMac modelini sessiz sedasız satışa sunan Apple, mevcutta satışta olan MacBook, MacBook Air, MacBook Pro ve iMac modellerine yükselen dolar kurundan dolayı çok ses getiren ağır bir zam yaptı.

iphone-6s

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin bu zamdan etkilenmeyeceği ve ilk duyurulan fiyatları ile 23 Ekim tarihinde Apple Store’da satışa sunulmasını bekliyoruz.

iPhone 6s Türkiye fiyatı

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus; altın, gümüş, uzay grisi ve yeni roze altın metalik renk seçenekleriyle sunulacak. Türkiye’de iPhone 6s 16 GB modeli için 3,099 TL, 64 GB modeli için 3,499 TL ve 128 GB modeli için 3,899 TLönerilen perakende satış fiyatıyla satışa sunulacak. iPhone 6s Plus ise 16 GB modeli için 3,499 TL, 64 GB modeli için 3,899 TL ve 128 GB modeli için 4,299 TL önerilen perakende satış fiyatıyla satışa sunulacak.