Sosyal Medya

iPhone

iPhone 8 Gecikebilir, iPhone 8’den Kötü Haber, Gecikme Sebebi Ne?

iPhone 8 Gecikebilir, Üretim Sorunları Gecikme ihtimalini 2 Kat Arttırdı. Apple'ın çok şey beklediğimiz yeni modeli iPhone 8 Gecikebilir

iPhone 8 Gecikebilir, iPhone 8’den Kötü Haber, Gecikme Sebebi Ne?

Üretim Sorunları Yüzünden iPhone 8 Gecikebilir,  Yeni iPhone bekleyenlere Kötü Haber!

iPhone 8’i bekleyenlere iyi şeyler geliyor mu? Biz bu soruyu kendimize sorarken şimdi de iPhone 8 Gecikiyor mu? diyoruz. Görünene göre iPhone 8 gecikebilir de! Detaylar Burada!

Apple’ın yeni iPhone 8’i beklentileri üst düzeye çıkardı. Yeni iPhone’u merakla bekleyenler için kötü haber var. Apple’ın iPhone 8 için üretim sorunları ile ilgili söylentiler gittikçe artıyor ve bu söylentiler doğruysa;  iPhone 8 için uzun bir süre daha beklemek zorunda kalabiliriz.

DigiTimes tarafından yayımlanan ve  Çince Yayım yapan Economic Daily News raporuna göre;

OLED panellerin lamine edilmesi ve yeni tasarlanmış 3D algılama sisteminin uygulanması konusunda oluşan“teknik sorunlar”  yeni iPhone 8’in gecikme ihtimalini 2 kat arttırdı.

iPhone 8 Gecikebilir, iPhone 8'den Kötü Haber, Gecikme Sebebi Ne?

iPhone 8 Gecikebilir, Üretim Sorunları Gecikme ihtimalini 2 Kat Arttırdı

Bu sorunlar 2017 Eylül Ayında tanıtılması beklenen iPhone 8’i Ekim ve Kasım aylarına doğru çekebilir. Bu yüzden Samsung’tan 70 Milyon adet OLED panel siparişi veren Apple’dan özellikle OLED ekranlı iPhone 8’i bekleyenler ; bir veya iki ay daha fazla beklemek zorunda kalabilir. Gecikmenin teyit edilmediğini tekrar hatırlatmakta fayda var.  Yine de Apple’ın her türlü olumsuzluğun altından kalkabilecek güce sahip teknoloji devi olduğunu da unutmamak lazım.

iPhone 8’den Kötü Haber, 2 ay gecikme ihtimali var!

Herşey düzgün gitse bile MacRumors‘ta yer alan yazıya göre de iPhone 8 Özellikle bir kaç geciktirilebilir. Orada Eylül Ayında iPhone 7s ve iPhone 7s Plus’ın piyasaya sürülebileceği, Ondan bir kaç sonrada iPhone 8 veya iPhone Edition adı ile beklediğimiz cihazın satışa sunulabileceği yer alıyor.

Garanti olan ise en geç Kasım ayında beklediğimiz en yeni özelliklere sahip iPhone 8‘e sahip olabiliriz.

Mashable