Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

İstanbul’u Koşuyorum Asya Etabı’nın Teknoloji Sponsoru: Anker Soundcore 

Soundcore kategori markasıyla maratonların heyecanını ve eğlencesini katlamayı başaran Anker, şimdi de yeni bir koşunun teknoloji sponsoru oluyor.

İstanbul’u Koşuyorum Asya Etabı’nın Teknoloji Sponsoru: Anker Soundcore

Soundcore kategori markasıyla maratonların heyecanını ve eğlencesini katlamayı başaran Anker, şimdi de yeni bir koşunun teknoloji sponsoru oluyor. Şehrin farklı yerlerinde İstanbul’un benzersiz dokusu eşliğinde etapları ile koşuculara yol yarışları deneyimini yaşatmayı hedefleyen İstanbul’u Koşuyorum’un en renkli koşusu Asya  Etabı Colour Run parkuru Soundcore ile yankılanacak. 

Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, piyasaya sunduğu her bütçeye hitap eden ürünlerinin yanı sıra maratonlara da sponsor olmaya devam ediyor. Daha önce dünyanın en iyi 17 yarı maratonu içerisinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’nun teknoloji sponsoru olan Anker’in Soundcore kategori markası, şimdi de İstanbul’u Koşuyorum’un sponsoru oluyor.

15 Mayıs Pazar günü Üsküdar’da başlayacak İstanbul’u Koşuyorum’un en renkli koşusu Asya  Etabı Colour Run, 5 ve 10 kilometrelik iki ayrı parkurdan oluşacak. Her iki parkur da Paşa Limanı Caddesi vapur iskelesi önünden başlayarak, Harem’e kadar devam edecek. İstanbul Yarı Maratonu’nda olduğu gibi parkurlar Anker Soundcore ile yankılanacak.

Herkesin katılımına açık olan Colour Run’a katılmak için 12 Mayıs Perşembe gününe kadar İstanbul’u Koşuyorum’un web sitesinden koşuya kayıt yaptırılması gerekiyor.