Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

KOBİ’lerin teknolojik dönüşümü Eclit’e emanet

Eclit, sunduğu yönetilen IT hizmetleri ve uzman ekipleri sayesinde KOBİ'ler büyük yatırım maliyetlerine katlanmadan IT yeteneklerini sektör devleriyle eşit seviyeye getiriyor.

KOBİ’lerin teknolojik dönüşümü Eclit’e emanet

Eclit, sunduğu yönetilen IT hizmetleri ve uzman ekipleri sayesinde KOBİ’ler büyük yatırım maliyetlerine katlanmadan IT yeteneklerini sektör devleriyle eşit seviyeye getiriyor. Büyük kurumsal müşterileriyle çalışırken edindiği teknik deneyimi KOBİ’lere aktaran ve teknolojik dönüşümlerine güç veren Eclit, bu sayede teknolojik fırsat eşitliği de yaratıyor.

Türkiye’de Yönetilen Hizmetler sektörünün standartlarını belirleme vizyonu ve 20 yılı aşkın sektör deneyimiyle her ölçekten şirketlere hizmet veren Eclit, KOBİ odaklı stratejisini gün geçtikçe ileriye taşıyarak KOBİ’lerin teknolojik dönüşüm projelerinde kilit rol üstleniyor. Eclit’in sunduğu yönetilen IT hizmetleri ile KOBİ’ler, IT donanım ve personel yatırımı yapmadan gerekli tüm altyapıya, kullanıcı desteğine ve yazılımlar bir servis olarak kullanma imkanına kavuşuyor ve rekabet güçlerini artırıyor.

Eclit’le çalışan KOBİ’ler bünyelerindeki kaynakları daha verimli ve etkili bir şekilde kullanabilirken, teknoloji maliyetlerini de büyük ölçüde azaltıyor. Tek bir IT personeli çalıştırma bütçesinden çok daha aşağıda maliyetlerle gerekli tüm donanım ve erişim ihtiyaçlarını gideren KOBİ’ler, tüm sorularına büyük ve yetkin bir IT ordusu ile ihtiyaç duydukları her an destek alabiliyor.

Eclit’in sunduğu yönetilen hizmetler, müşterilerinin IT maliyetleri yüzde 30 ile 40 seviyesinde azaltıyor. Ayrıca Eclit uzman ekipleri sayesinde KOBİ’lerin IT yetenekleri sektör devleriyle eşit seviyeye geliyor ve verimlilikleri yüzde 50 ile 60 arasında artıyor. Müşterilerinin IT sistemlerinde bir problem çıkmadan önce bu ihtimali tespit edebilen ve ortadan kaldırabilen Eclit, bu sayede müşterilerinin güvenliğini artırıyor, sistemleri virüslerden, çökmelerden ve veri kaybından koruyor. İşletmeler de BT alanında karşılamaları gereken yükümlülükleri düşünmek yerine işlerini büyütmeye odaklanıyor.

Eclit Co-CEO’su Evren Ballı, konuyla ilgili şunları söyledi: “Bugün tüm işletmelerin yüzde 99.8’ini oluşturan KOBİ’ler, toplam istihdamın da yüzde 76,7’sini sağlıyor. Bu yüzden KOBİ’lere dijitalleşme alanında sağlanacak her türlü fayda, Türkiye’nin de dijitalleşmesine katkı sağlıyor. Bu sayede Eclit olarak sadece müşterilerimizin altyapılarını yönetmekle kalmayıp buluta ilk geçişlerinde onlara rehberlik ederek işlerini büyük ölçüde kolaylaştırıyoruz ve doğru bir yönetilen hizmet sağlayıcısı ile çalıştıkları konusunda onları güvende hissettiriyoruz. Bu sayede uzun yıllar süren iş ortaklıklarının sağlam temellerini oluşturuyoruz.”