Sosyal Medya

Donanım

LG UltraFine Ergo 4K monitörü benzersiz bir döner menteşeye sahip

Yeni LG UltraFine Ergo 4K monitörü benzersiz bir döner menteşeye sahip. Mac için tasarlanan önceki UltraFine monitörlerin aksine bu Windows!

Yeni LG UltraFine Ergo 4K Mönitöründe dikkat çeken döner menteşe çözümü

UltraFine Ergo, Windows ile daha iyi çalışmalı…

LG’nin UltraFine monitör serisi en iyi sıkıcı endüstriyel tasarımla mükemmel macOS entegrasyonu ve görüntü kalitesini birleştiren 5K ve 4K ekranları ile bilinir. Seride en eleştirilen şeylerden birisi hala siyah bir kasaya sahip olması…

Yine de LG’nin Yeni UltraFine Ergo modelinde benzersiz bir menteşe sistemi kullanılmış ve bu sayede size tonlarca hareket esnekliği sağlanabiliyor. Ters yöne bakacak şekilde geri doğru bile bükebilirsiniz.

Özelliklerine baktığımızda, 60Hz yenileme hızı, FreeSync desteği, 350 nit parlaklık ve yüzde 95 P3 gamı ​​kapsamına sahip 32 inç 4K ekran olduğunu görüyoruz. Piksel yoğunluğu, küçük UltraFine 4K ekranlardan çok daha düşüktür, ancak bu boyutta en azından ölçeklendirme yapmak zorunda kalmadan doğal 4K çözünürlükte çalıştırabilirsiniz.

Ekran sinyalini besleyen dizüstü bilgisayara güç sağlayan bir USB-C bağlantı noktası olduğunu görüyoruz; ancak diğer UltraFine ekranların aksine HDMI ve DisplayPort çıkışları da vardır.

UltraFine Ergo, Apple destekli öncüllerinden daha Mac odaklı bir ürün gibi görünse de durum öyle değil. Örneğin, Thunderbolt 3 yok, bu nedenle USB-C bağlantı noktası tam eğimde çalışan bir MacBook Pro‘yu şarj etmiyor. Daha önce UltraFine ekranları Windows’la kullanmanın önündeki en büyük engel olan; parlaklık ayarları gibi ayarlamak için harici fiziksel kontrollerin olup olmadığı çok net değil. Ancak LG, basın tanıtımlarında Windows aygıtlarıyla birlikte monitörü gösteriyor. LG ayrıca geçen yıl daha geleneksel bir 32 inç UltraFine 4K monitör piyasaya sürdü .

UltraFine Ergo, üç yeni oyun modeli ve ultra üst seviye bir ultrawide içeren, önümüzdeki ayki CES şovu için LG’nin bir dizisinin parçası. 38 inç 3840 x 1600 38WN05C’de Thunderbolt 3 desteği, 144Hz yenileme hızı, 1ms Nano IPS eğri ekran, VESA DisplayHDR 600 ve G-Sync uyumluluğu var ki; muhtemelen de pahalı olacak.

Ancak henüz tam olarak modelin ne zaman satışa sunulabileceğine dair bir açıklama yok.