Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Microsoft Mobilden Windows 10 Bilgisayarına Resim Göndermeyi Kolaylaştırıyor

Microsoft Mobilden Windows 10 Bilgisayarına Resim Göndermeyi Kolaylaştırıyor. Microsoft Mobilden PC'ye Wi-Fi ile Resim Gönderecek Uygulama

Microsoft Mobil Kullanıcıların Resim Gönderme İşini Kolaylaştıracak Uygulama Geliştiriyor

Microsoft Mobilden Windows 10 Bilgisayarına Resim Göndermeyi Kolaylaştırıyor.

Microsoft Mobilden PC’ye Doğrudan Resim Gönderecek Uygulama Geliştiriyor. Aynı Wi-Fi ağına bağlı olduğunuzda fotoğraf ve videoları kolayca Windows 10 Bilgisayarınıza aktarabileceksiniz.

Microsoft cep telefonunuzdan Windows 10 PC’ye fotoğraf ve video göndermek için Android ve iOS Sürümlerinin olacağı yeni bir uygulama geliştiriyor.

Italian blog Aggiornamenti Lumia‘da yer alan habere göre;Yeni uygulama,  Windows 10’daki Fotoğraflar uygulamasına eşlik edecek ve cihazlarınız aynı Kablosuz ağda olduğunda içeriklerini masaüstünüze hızlı bir şekilde gönderebileceksiniz.

OneDrive’ın sunduğu işlevselliğe benziyor, ancak bu yeni işlevsellik Microsoft’un bulut depolama hizmetine kaydolma gereksinimini ortadan kaldırıyor.

Microsoft Mobilden Windows 10 Bilgisayarına Resim Göndermeyi Kolaylaştırıyor

Microsoft Mobilden Windows 10 Bilgisayarına Resim Göndermeyi Kolaylaştırıyor

Elbette bu fotoğraflarını PC’lerine göndermek ve orada düzenlemek isteyenler için oldukça güzel haber. Ayrıca telefonlarında GB olarak sıkıntılar çekenler içinde fotoğraf ve videoların kapladığı alanı uygulamaların kullanımına açmak için iyi bir fırsat verebilir.

Buna ek olarak Fotoğraflar Windows 1o’dan daha fazla güncelleme alıyor. Eklenen yeni özelliklerinde fotoğraflarınız ve video içeriklerinizde kullanabileceğiniz ilave özel efektler, çıkartmalar, temalar ve müzikler de yer alıyor.

Yeni özellikler, önümüzdeki aylarda Windows Insider programında yer alanların güncellemesine eklenmek için hazırlanıyor.

Ancak bunu beklemek istemeyenler içinde Google Fotoğraflar uygulamasının benzer bir seçenek sunduğunu hatırlatmak gerekiyor. Google Fotoğraflar uygulamasını Android veya iOS cihazına indirdikten sonra, akıllı telefonunuz Wi-Fi ağına bağlıyken resimler ve videolar otomatik buluta yedekleniyor.

Herhangi bir PC üzerinden ise bu resimlere photos.google.com adresinden hesabınıza girmek suretiyle ulaşabiliyorsunuz. Ücretsiz plan kullanıcıları için resimlerin kalitelerinin düşürüldüğünü söylemeliyiz. Ancak abonelikle kullananlarda bu durum geçerli değil.

Orjinal görüntüleri buluta göndermek istemeyenler için Microsoft’un alternatifi daha iyi olabilir. Bekleyip göreceğiz.