Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Netflix, Mayıs ayı itibariyle zamlı tarifeye geçti!

Netflix için Mayıs ayı Türkiye kullanıcılarına zamların yansıtıldığı ay oldu. Yeni zamlı Netflix Planları ve ücretleri nasıl oldu?

Netflix, Mayıs ayı itibariyle zamlı tarifeye geçti!

Netflix, geçtiğimiz ay kullanıcılarına gönderdiği bilgilendirme mesajıyla Mayıs ayı itibariyle zamlı tarifelere geçeceğini bildirmişti. Bir çok kullanıcının Faturalandırma tarihi farklı olsa da, Mayıs ayı itibariyle Netflix izlemenin bedeli daha fazla artmış oldu.

Netflix fiyat güncellemesi kaçınılmaz bir zorunluluk olarak söylemiş olsa da, en üst tarife için 54.99 TL ödemek bir çok kişinin hoşuna gitmeyebilir.

Netflix, daha önceki açıklamasında;

“Netflix’ten keyif aldığını ümit ediyoruz. Harika içerikler sunmaya devam etmek için plan ücretlerimizde bir güncelleme yapmamız gerekiyor.

Aylık plan ücretin 10 Mayıs 2021 tarihinde 54,99 TL olarak güncellenecek.
Bu güncelleme sayesinde üyeliğine daha çok değer katmayı, seni neşelendirecek, sana ilham verecek ya da gününü biraz olsun güzelleştirecek hikâyeler sunmayı amaçlıyoruz.

Soruların varsa Yardım Merkezini ziyaret edebilir ya da bizimle iletişime geçebilirsin. İstediğin zaman Hesap sayfanı ziyaret ederek de üyelik ayarlarını değiştirebilirsin.

Netflix’i tercih ettiğin için teşekkür ederiz! Umarız yıllar boyu üyemiz olarak kalmaya devam edersin. İçeriklerimizi seninle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.”

Zamlı Netflix Planları ve Ücretleri

Netflix, ihtiyaçlarınızı karşılamak için çeşitli planlar sunar. Seçtiğiniz plan, Netflix’i aynı anda kaç cihazdan izleyebileceğinizi belirler.

Tüm planlarımızla, Netflix uygulamasını tüm favori cihazlarınıza indirip sınırsız film ve dizi izleyebilirsiniz.

Yeni ücretlerimiz yeni üyelerimiz için an itibari ile geçerli. Mevcut üyelerimizin tümü içinse bu değişiklik aşamalı olarak sunulacak. Üyelik ücretleri değişmeden 30 gün önce, mevcut üyelerimize bir e‑posta göndererek bilgilendirme yapacağız.