Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

NETFLIX Steve Carell’lı SPACE FORCE’un Resmi Fragmanını Yayınladı!

Netflix Space Force Fragman, Başarılı pilot General Mark. R. Nair’in (Steve Carrel) en büyük hayali Hava Kuvvetleri’nde söz sahibi olabilmek.

NETFLIX, SPACE FORCE’UN RESMİ FRAGMANINI PAYLAŞTI

The Office’ın yaratıcıları Steve Carell ve Greg Daniels’ın yeni komedisi Space Force, 29 Mayıs Cuma tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te

Netflix Space Force Fragman

Inside Joke: Space Force Podcast Serisi 29 Mayıs’ta dinleyici ile buluşuyor

Oyuncuların ve kamerası arkası ekibin katılımlarıyla dizinin arkasındaki hikayeyi mercek altına alacak Space Force podcast serisi 29 Mayıs’ta dinleyici ile buluşacak. Her Pazartesi ve Perşembe yayınlanacak 10 bölümlük seriyi dizinin başrollerinden Jimmy O. Yang sunacak. Steve Carell, Greg Daniels, John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana Silvers ve daha birçok misafirin konuk olacağı Space Force podcast serisini BURADAN dinleyebilirsiniz.

Space Force Hakkında:

Başarılı pilot General Mark. R. Nair’in (Steve Carrel) en büyük hayali Hava Kuvvetleri’nde söz sahibi olabilmektir. ABD Silahlı Kuvvetleri’nin yeni kurduğu Uzay Bölüğüne atanan Mark burada kendi aynı kısır döngünün içinde hapsolmuş hisseder. Şüpheci bir karakteri olan Mark, kendini mesleğine o kadar adamıştır ki ailesiyle vedalaşıp, Colorado’ya çok uzak bir üsse gitmeyi hiç düşünmeden kabul eder. Beyaz Saray’dan gelen beklenmedik bir emir ise her şeyi değiştirir. Mark ve birbirinden renkli bilim insanları yeniden aya gidip, orada hakimiyet kurmak üzere harekete geçer.

Yeni bir tür komedi dizisi olan Space Force’un yapımcılığını The Office’ın yaratıcıları Steve Carell ve Greg Daniels üstleniyor. Başrollerinde John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz gibi usta isimlerin yanı sıra Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow ve Don Lake yer alıyor. Dizinin yürütücü yapımcılığında ise yine The Office’in de yürütücü yapımcılığını üstlenen Howard Klein/3Arts bulunuyor.