Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Netflix’ten daha ucuz ve mobil cihazlara yönelik yeni abonelik

Netflix'ten daha ucuz ve mobil cihazlara yönelik yeni abonelik. Filipinler ve Tayland'ta yeni mobil abonelikleri çok daha ucuz olacak.

Netflix, Filipinler ve Tayland’da daha ucuz, yalnızca mobil cihazlara yönelik planını hayata geçiriyor

Netflix ülkemizde 6 yeni projeye daha onay vere dursun, bir yandan da kalabalık bütçe dostu akıllı telefonların yaygın kullanıldığı pazarlarda sadece mobil cihazlara yönelik abonelikleri devreye alıyor.

Netflix’i mobil cihazlarında kullananlar muhtemelen kısa bir süre sonra tüm dünyada daha az bir bedel ödeyebilir. Dünya genelinde müşteri sayısını hızla artıran Netflix, özellikle mobil cihazlara yönelik yeni planını Filipinler ve Tayland’ta hayata geçirdi.

Aylık 3 dolarlık yeni plan mobil plan… işte detaylar…

Netflix, yalnızca mobil cihazlara yönelik daha ucuz planın kapsamını genişletti ve seçeneği Filipinler ve Tayland’da başlattı.

Dijital, Video Akış devi, Malezya ve Hindistan’dan başlayarak 2018’den beri gelişmekte olan pazarlarda abonelik katmanını test ediyor. Özellikle kalabalık Hindistan ve Malezya’da izleyici kitlesini daha uygun fiyatlarla kendine bağladı.

Filipinli BusinessWorld‘e göre şirket, Los Angeles, Kaliforniya’dan bir video telekonferans sırasında planın kullanıma sunulduğunu duyurdu. Netflix Ürün Yeniliği Direktörü Patrick Flemming, Filipinli gazetecilere verdiği demeçte mobil cihazlarında günde üç saat boyunca ve dünyanın geri kalanından iki kat daha fazla Netflix izlediğini söyledi.

Özellikle bütçe dostu telefonların yaygın olarak kullanıldığı bu pazarda bu sürpriz değil aslında. Çoğu Filipinli kullanıcı sınırsız mobil veri ile faturalı planlara erişemezken, bölümleri kolayca cep telefonlarına indirebilir ve hareket halindeyken izleyebilir.

Diğer ülkelerdeki yalnızca mobil planlar gibi, bu seçenek aylık yaklaşık 3 ABD dolarıdır – 149 Filipin pesosu ve 99 Tayland bahtı – ve kullanıcıların gösterileri standart kalitede izlemesine izin veriyor.

Netflix'ten daha ucuz ve mobil cihazlara yönelik yeni abonelik

Bana sorarsanız, yakında aynı hesabı birden çok cihazdan kullanıma göz yuman Netflix’in bir sonraki adımı bunu kontrol etmek olacak. Yine de bütçe dostu planlar Netflix severler için fena olmayacak.


Netflix’ten daha ucuz ve mobil cihazlara yönelik yeni abonelik