Sosyal Medya

Donanım

Nikon Dört EISA Ödülüyle Başarısını Tescilledi!

Nikon, Avrupa’nın en prestijli ödülü olan EISA Awards 2022-2023’ten dört ayrı ödül kazandı. Nikon’un amiral gemisi aynasız fotoğraf makinesi Z 9, jüri üyelerini kendine hayran bırakarak “Yılın Fotoğraf Makinesi” ödülüne layık görüldü.

Nikon Dört EISA Ödülüyle Başarısını Tescilledi!

Nikon, Avrupa’nın en prestijli ödülü olan EISA Awards 2022-2023’ten dört ayrı ödül kazandı. Nikon’un amiral gemisi aynasız fotoğraf makinesi Z 9, jüri üyelerini kendine hayran bırakarak “Yılın Fotoğraf Makinesi” ödülüne layık görüldü. Ayrıca “Telefoto Objektif” ödülünü alan NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S, “Profesyonel Telefoto Objektif” ödülünü alan NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S ve “Makro Objektif” ödülünü alan NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S objektifler de büyük bir başarıya imza attı.

EISA Awards, her yıl en gelişmiş teknolojiyi, tüketici tarafından istenen özellikleri birinci sınıf performansla bir araya getiren ürünleri, en uygun fiyatlı ve yüksek değerli ürünlerden modern tüketici elektroniğinin en ilham verici örneklerine kadar geniş bir yelpazede ürünleri değerlendiren, Avrupa’nın en prestijli ödülü… Ödül kategorileri, her yıl ürün tasarımı ve fonksiyonelliğinin gelişimini yansıtacak şekilde değişiyor, ancak her EISA Award kazananı, sınıfının en iyisi olmaya devam ediyor.

Sektörde ezber bozan bir model olarak görülen ve “şu anda satın alınabilecek en gelişmiş ve kabiliyetli fotoğraf makinesi” olduğu söylenen Z 9’un olağanüstü görüntü kalitesi, yüksek hızlı otomatik netleme özelliği ve 8K video kabiliyetleri övgü topladı. NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S’nin ise kompakt boyutları, düşük ağırlığı ve uygun fiyat etiketi gibi takdire şayan özellikleri, vahşi yaşam fotoğrafçıları arasında popüler bir seçim haline getiriyor.

NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S, dahili 1,4 kat teleobjektif dönüştürücüye sahip, türünün ilk örneği ve hızlı otomatik netleme özelliğiyle tanınıyor ve bu da spor fotoğrafçıları için mükemmel bir özellik… Aynı zamanda NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S, kısa minimum netleme mesafesi ve kendi kategorisinde öne çıkmasını sağlayan STM otomatik netleme özelliği ile neredeyse mükemmel bir makro objektif olarak tanımlanıyor.

EISA Awards’ta kazanılan bu dört ödül, Nikon’un, fotoğrafçıların ve video grafikerlerin çalışmalarında mümkün olanın sınırlarını zorlamalarını sağlayan yenilikçi ve sektör lideri ekipman yaratma konusundaki kararlılığını gösteriyor.