Sosyal Medya

Android

OnePlus 2022 amiral gemisi, Oppo ile “Birleşik Android 13” sistemini paylaşacak!

Bu, 'OnePlus 2.0' entegrasyonunun ilk meyvelerinden biri olacak. OnePlus'ın Haziran ayında Oppo'ya entegrasyonunun ardından, Mayıs 2020'den bu yana her iki markanın Ürün Sorumlusu olarak atanan kurucu ortak Pete Lau; "OnePlus 2.0" olarak da bilinen genişletilmiş ekibinden neler beklenebileceği konusunda daha fazlasını paylaşmaya hazır.

OnePlus 2022 amiral gemisi, Oppo ile birleşik bir Android 13 sistemini paylaşacak

Bu, ‘OnePlus 2.0’ entegrasyonunun ilk meyvelerinden biri olacak. OnePlus’ın Haziran ayında Oppo’ya entegrasyonunun ardından, Mayıs 2020’den bu yana her iki markanın Ürün Sorumlusu olarak atanan kurucu ortak Pete Lau; “OnePlus 2.0” olarak da bilinen genişletilmiş ekibinden neler beklenebileceği konusunda daha fazlasını paylaşmaya hazır.

Oppo’nun ColorOS’unun güvenilirliği ve akıllılığı ile birlikte OnePlus OxygenOS’un pürüzsüzlüğü ve hafifliği…

Yakın tarihli bir grup röportajında ​​Lau, henüz adlandırılmamış bu sistemin Google’ın yakında çıkacak Android 13’üne temel olarak sahip olacağını ve OnePlus’ın 2022 amiral gemisi cihazında (muhtemelen “OnePlus 10” olarak adlandırılacak) öne çıkacağını ekledi. Beklenti ise yılın ilk yarısı…

Lau’nun temel OnePlus kullanıcıları tanımı “teknoloji meraklıları”, ancak bu yol haritasına dayanarak, herkesin ihtiyaçlarını tek bir cihazla karşılamanın hala imkansız olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu nedenle, yönetici, pazarın iki markasının dost ateşinden kaçınması için yeterince büyük olduğunu düşünüyor. Aynı nedenle, OnePlus’ın Nord serisi, tasarımlarının benzerliği hala tartışmalı olsa da, Oppo Reno serisi (ve bu konuda Realme) ile birlikte var olmaya devam edecek gibi görünüyor. (Hemen belirtelim Lau, birleşmeden sonra bile her markanın özel bir tasarım ekibine sahip olması konusunda ısrar etti.)

OnePlus’ın bu entegrasyondan yararlanabileceği bir diğer alan da mobil fotoğrafçılık!

Lau, eskiden yaklaşık 100 kişilik bir kamera ekibinin şimdi 700 civarında olduğuna dikkat çekti ve bu, OnePlus’ın Hasselblad ile olan ilişkisinden, özellikle de bu yıl renk bilimi üzerine devam eden çalışmalarıyla daha iyi yararlanmasına imkan sağlayabilir. Objektif bir görüşle Lau, OnePlus’ın şu anda en iyi kamera performansına sahip olduğunu söyleyemeyeceğini, ancak sektörün “kesinlikle” en iyileri arasında olduğundan emin olduğunu söyledi.

Modellerin birbirleri ile birleşik işletim sistemleri kullanması özü itibariyle daha fazla hareket imkanı sağlayabilir. Bu kullanıcılar içinde büyük kolaylık olabilir. Özellikle modeller arasında geçişlerde…