Sosyal Medya

Android

OnePlus 6T 30 Ekim’de Duyuruluyor, 529 Dolarlık Fiyatıyla Dikkat Çekici

OnePlus 6T, New York'ta 30 Ekim'de saat 11'de açıklanacak. Şirketin yeni amiral gemisinin özellikleri neler?

OnePlus 6T bu ayın sonunda duyuruluyor!

Son gelen raporlara göre yeni cihazda, çentikli ekran ve ekran içi parmak izi okuyucu bulunuyor.

Beklendiği gibi şirket, en ileri teknolojilerine yer verdiği 6T modelini bu ayın sonunda, 30 Ekim’de duyuruyor. Ekran içi parmak izi sensörünün bu pakette yer alması; ayrıca yeni iPhone‘lardan çok daha küçük bir çentiğe sahip olması bekleniyor.

Google Pixel 3 XL‘nin de bu sıralar ortaya çıkması ile pazarda yeni cihaz sayısı giderek artıyor. Google’ın 3 XL modelinde de ekran içi parmak izi sensörü bulunuyor. Bu nedenle şirket elini çabuk tutup, söz konusu teknolojiyi merak edenleri kendine çekmeyi düşünüyor.

USB-C bağlantı noktasına yer verecek şirket, 6T modeliyle uyumlu USB-C Bullets kulaklık kullanımına yönlendirmeye çalışıyor. Bu nedenle eski kulaklık jakı bekleyenler biraz hayal kırıklığı yaşayabilir.

Ekran içi Parmak izi Okuyucu desteği olan nadir modellerden biri OnePlus 6T olacak!

Elbette Vivo ve Xiaomi, hatta Huawei’nin pahalı Porsche Design Mate RS modelinde gördüğümüz bu nadir özellik, 6T modeliyle karşımıza çıkmış olacak.

Yüz tanıma sistemi, ön tarafta bulunacak küçük bir kamera ile sağlanacak. Aksi halde OnePlus 6 ile aynı özelliklere sahip olması beklenir. Gelişmiş kamerası, iyi performansı, uzun pil ömrü ve 529 dolar gibi bu alandaki premium özellikler için makul sayılacak bir akıllı telefon olarak sınıflandırılabilir.

OnePlus 6T, New York’ta 30 Ekim’de saat 11’de açıklanacak.