Sosyal Medya

Android

OnePlus, 6T Lansman Tarihini Apple Yüzünden Değiştirdi

Apple'ın 2. Etkinliği 30 Ekim'de Düzenlenecek, OnePlus'ın 20 Ekim'de planladığı OnePlus 6T Lansmanı bu yüzden öne çekildi. OnePlus 6T Lansman Tarihi Değişti.

Gözlerin Sadece Kendisinde Olmasını İsteyen OnePlus Lansman Tarihi Öne Çekmek Zorunda Kaldı!

OnePlus 6T Lansmanını Apple ile Çakışmamak için 29 Ekim’e Taşıdı. OnePlus Spot ışıklarını Apple ile paylaşmak istemedi.

Akıllı telefon üreticilerinin düzenli olarak cihaz tanıtımı yaptıkları tarihler aşağı yukarı belli. Apple’ın iPad ve Mac odaklı bu yılki ikinci etkinliğini 30 Ekim’de yapacağını duyurmasından sonra; OnePlus 6T prömiyerinin de aynı tarihe denk geldiğini hemen fark etmişlerdir.Aslında aralarında bir kaç saat fark olacaktı. Ancak görünen o ki gözlerin sadece kendi üzerinde olması isteyen OnePlus lansman tarihini bir gün öne çekti.

OnePlus 6T Lansman Tarihi Değişti

OnePlus 6T Lansman Tarihi Değişti!

Apple gibi teknoloji devi ile aynı günde tanıtım yapmak büyük bir problem. OnePlus topluluk forumuna gönderilen uzun bir bildiride şirketin CEO’su Pete Lau; şirketin teknoloji gazetecileri ile yaptığı iletişimden sonra, etkinliğin gölgede kaldığı kanısına varmış görünüyor.

Nihayetinde şirket bunun kendileri için ciddi bir sıkıntı olacağını ve tarihlerindeki en önemli ürün tanıtımının bir başka harika ürün ile gölgelenmesini istemiyor.

OnePlus