Sosyal Medya

Android

OnePlus 7 Pro, 5G Modeli ile birlikte 14 Mayıs’ta Tanıtılıyor

OnePlus sonunda ağzından baklayı çıkardı. Şirket Uygun bütçeli amiral gemisi telefonları ile biliniyor. OnePlus 7 Pro Özellikleri Nasıl?

OnePlus 7 Pro 14 Mayıs’ta duyuruluyor

OnePlus Mayıs ayının ikinci haftasında yeni amiral gemisi modellerini duyuruyor. OnePlus 7 modelinin ile birlikte bir 5G modeli ve Pro modeli duyurulacak.

OnePlus’ın yeni modelinin zaten yolda olduğunu biliyorduk ancak bugün tam olarak ne zaman karşımıza çıkacak onu da biliyoruz. 14 Mayıs 2019!

OnePlus bugün, 14 Mayıs Salı günü saat 11: 00’de bir sonraki cihazı için bir açılış etkinliği düzenleyeceğini açıkladı.

Şirket dört ülkede eş zamanlı düzenlenecek bugüne kadarki en büyük etkinliği olacağını söyledi. New York, Londra, Bangalore ve Pekin.

Şirket, basın bülteninde yalnızca OnePlus 7 Pro’dan bahsetmesine rağmen, aslında daha pahalı bir 5G modeli ve standart OnePlus 7  yani Pro olmayan bir model de dahil olmak üzere üç cihaz bekliyoruz.

Standart modellerle Pro modelleri arasındaki farkların temel özelliklerin ötesine geçmesi bekleniyor. Sızıntılar, Pro’nun çentiği örneğin bir açılır kamerayla değiştireceğini ve arkada üç kamera bulundurduğunu ileri sürüyor.

Ayrıca oyunculara yönelik olduğu açıkça belli olan 90Hz’lik bir ekrana sahip olacak.

OnePlus’ın telefon pazarında daha güçlü olması heyecan verici olsa da Pro modelinin sahip olabilme maliyeti burada önemli bir kriter olacak. Şirket bir çok rakibine göre premium cihazları çok daha uygun fiyata satmayı başarıyor. Bu nedenle ben özellikle Pro sürüm ile standart sürüm arasındaki fiyat farkının nasıl olacağını merak ediyorum.

TNW