Sosyal Medya

Android

OnePlus 6 Siyah Cam Tasarımı ile Dikkat Çekmeye Hazırlanıyor

OnePlus 6 Siyah Cam Tasarımı ile Dikkat Çekmeye Hazırlanıyor. OnePlus 6'nın Özellikleri Neler Olacak? 16 Mayıs'taki Resmi tanıtım öncesi ortaya çıkan görsel bize fikir veriyor.

OnePlus 6 Sızıntısı 16 Mayıs’ta Neler Bekleyeceğimize Işık Tutuyor!

OnePlus 6 Siyah Cam Tasarımı ile Dikkat Çekmeye Hazırlanıyor.

OnePlus’ın bir sonraki amiral gemisi hakkında bir çok şey yazıldı, çizildi. Özellikle Çentikli Ekran modasına uymasına kesin gözüyle bakıyoruz.

Beklenen ve konuşulan özellikleri arasında, IP67 suya dayanıklılık ki şirketin ilk suya dayanıklı olması beklenen modeli olacak; 256GB depolama alanı seçeneği, Avengers Temalı sürümünün Hindistan’da satışa sunulacağından bahsetmiştik.

OnePlus 6 Siyah Cam Tasarımı – OnePlus 6 Geceyarısı Siyah MAT Tasarımı

Görünen o ki şirket artık resmi tanıtıma hazır hale geldi. WinFuture tarafından elde edilen görselde Amazon Almanya Listesinde yeni model yanlışlıkla listeye eklenmiş ve sonra kaldırılmış.

Görselde beklenen bir çok özellik net bir şekilde görülebiliyor. 6.3 inç çentikli ekran ön tarafı komple kaplıyor. Arka tarafı ise Siyah Cam Tasarımı ile bence oldukça dikkat çekiyor. Ayrıca Midnight Black – GeceYarısı Siyahı adı verilen MAT bir cilaya sahip başka bir sürümü de olacak.

Dikkat Çeken Diğer Özellikler?

16 Megapiksellik ve 20 Megapiksellik arka iki kamera üst üste konumlandırılmış, hala eski kulaklık girişi mevcut olacak. Snapdragon 845 işlemci, 8 GB Ram ve 256GB beklendiği gibi depolama alanı, mevcut olacak.

Görüldüğü gibi beklenen bir çok özellik yerini bulmuş. 16 Mayıs’ta resmi tanıtım sonrasında nasıl bir performans gösterdiğini hep birlikte göreceğiz.

9to5Google