Sosyal Medya

Android

OnePlus9 Sızıntısı UltraShot kamera üst düzey özellikleri gösteriyor!

OnePlus9 Sızıntısı UltraShot kamera üst düzey özellikleri gösteriyor. OnePlus 9 orta sınıfa üst düzey kamera seti getiren model olabilir.

OnePlus9 Sızıntısı UltraShot kamera üst düzey özellikleri gösteriyor!

OnePlus 9’un ilk görüntüsü ortaya çıktı ve bunun bir PRO modeli olmasa da üst düzey özellikler konusunda bizi aydınlattığını söyleyebiliriz. UltraShot kamera, kamera setinin üzerinde yazan önemli ayrıntı…

OnePlus9 bazı render’lardan çok daha fazlasını temsil eden bir görüntü ile karşımıza çıktı. Üst düzey özellikler sahip daha bütçe dostu bir akıllı telefon bekleyenler için bu iyi haber olabilir. PhoneArena  sızdırılmış ilk görüntüleri ele geçirmiş görünüyor.

En önemli ayrıntı arka taraftaki kamera setinde UltraShot teknolojisine atıfta bulunulan yazı. OnePlus’ın bir önceki modele göre kamerada ne kadar ciddi bir yükseltme yapıp yapmadı henüz net olmasa da; devasa lens seti OnePlus 8T‘den oldukça farklı…Yazılım bilgileri ise  kameraların 48MP ve 16MP olabileceğini gösteriyor.

Ön taraftan bakılınca ise OnePlus9; 8T kullanıcıları için düz, 6,55 inç 1080p ekran, 120 Hz yenileme hızı (HDR ile) ve delikli kamera ile oldukça tanıdık gelebilir.

OnePlus9’un teknik özellikleri ise daha ilginç, modelde 8GB RAM ve 128GB depolama alanı ile üst düzey seviye için önemli bir başlangıç yakalanmış. Qualcomm’un yeni Snapdragon 888 işlemcisinin kullanılıyor olması da değerli. Muhtemelen daha fazla bellekli ve depolama alanlı modellerde olabilir. Zira bu bir “PRO” model değil.