Sosyal Medya

Android

Oppo Find N, şirketin ilk katlanabilir amiral gemisi tanıtıldı!

Oppo Find N, şirketin ilk katlanabilir amiral gemisi tanıtıldı! Oppo katlanabilir ilk prototipini tanıttıktan tam üç yıl sonra nihayet resmi olarak ilk katlanabilir amiral gemisini duyurdu.

Oppo Find N, ‘Güzel’ bir cihaz ve dengeli bir aç/kapa deneyim vaat ediyor

Oppo Find N, şirketin ilk katlanabilir amiral gemisi tanıtıldı!

Oppo katlanabilir ilk prototipini tanıttıktan tam üç yıl sonra nihayet resmi olarak ilk katlanabilir amiral gemisini duyurdu. Oppo yayınladığı basın açıklamasında, Find N’nin “dört yıllık yoğun Ar-Ge ve altı nesillik prototip” sonrasında oluşturulan Samsung Galaxy Fold serisindeki katlanabilir akıllı telefona benzediğinden bahsetti.

Hemen belirtelim, resmi lansman 15 Aralık’taki Oppo Inno Day’de gerçekleşecek.

Oppo, yayınladığı ilk görüntü ve video göstermek dışında Find N’nin herhangi bir işlemcisini, ekranını veya diğer özelliklerini açıklamamaya özen göstermiş gibi duruyor.

Ele güzelce oturan ve her katlanabilir akıllı telefonun en önemli sorunlarından birisi olan aç/kapa olayının çok daha sağlıklı olduğu belirtiliyor. Zira özellikle, katlanır akıllı telefonların doğasında bulunan ekran kırışması ve dayanıklılık sorununun kesinlikle çözüldüğü belirtiliyor.

Bildiğimiz gibi katlanabilir telefonlar konusuna belki de en çok yatırım yapan ve bir çok cihazı ile öne çıkan kesinlikle Samsung’tur. Hem Fold hem de Flip cihazları oldukça başarılı olsalar bile Fold’taki problemlerin çözülmesinin neredeyse 3 yıl sürdüğünü belirtmekte ve hatırlatmakta fayda var.

Oppo’nun tüm bu problemleri daha ilk modelde bitirdiğini görmek etkileyici olabilir.

Oppo, Find N’nin yanı sıra, “son teknoloji” bir sinirsel işlem birimi (NPU) ve akıllı gözlüklerle ilgili diğer ürünleri ortaya çıkarmaya hazırlanıyor. Tüm bu yenilikleri 14-15 Aralık’ta gerçekleşecek Oppo INNO DAY 2021’de göreceğiz…