Sosyal Medya

Otomobil

Oracle Red Bull Racing, Bybit ortaklığında Markalar Şampiyonluğu’nu garantiledi

Bybit’in CEO’su ve kurucu ortağı Ben Zhou; ekip ruhu, teknoloji, tutku ve performansın bir araya gelerek statükoyu yerle bir etmesinin bir göstergesi olan Oracle Red Bull Racing’in Austin’de Markalar Şampiyonasını kazanmasını kutladı.

Oracle Red Bull Racing, Bybit ortaklığında Markalar Şampiyonluğu’nu garantiledi

Ekip ruhu, teknoloji, tutku ve performansın bir araya gelişi F1’de yeni bir çağın habercisi…

Dünyanın en fazla ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası Bybit’in CEO’su ve kurucu ortağı Ben Zhou; ekip ruhu, teknoloji, tutku ve performansın bir araya gelerek statükoyu yerle bir etmesinin bir göstergesi olan Oracle Red Bull Racing’in Austin’de Markalar Şampiyonasını kazanmasını kutladı.

Oracle Red Bull Racing, Max Verstappen’in gerek pistte gerekse padok alanında gösterdiği inanılmaz performansın ardından birincilik kürsüsüne çıkmasıyla markalar şampiyonluğunu garantiledi.

Sözlerine “Bybit’teki tüm ekip arkadaşlarımla birlikte, Oracle Red Bull Racing’teki dostlarımızı bu tarihî başarılarından ötürü kutluyoruz.” diyerek başlayan Zhou, şöyle devam etti: “Bu inanılmaz başarı, Max’in ekibini pistte zafere taşımasının yanında, sahne arkasında ustaca yürütülen çalışmaları da gözler önüne seriyor.”

Bybit, Markalar Şampiyonluğunu garantileyen Oracle Red Bull Racing’in bu tarihî ana ulaşmak için kat ettiği yolun ve bulunduğu fedakârlıkların en yakın şahitlerinden biri oldu.

Zhou, “Başarıya ulaşmak için kararlı olmak ve sürekli inovasyon yapmak gerektiğini iyi biliyoruz” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Aynı zorlukların birçoğuyla biz de karşı karşıya kalıyoruz. Bu tür durumlarda ekibimizin tutkusunun yanında başarıya olan inancına güveniyoruz, üst sıralardaki yerimizi korumak için sürekli yenilik yapıyoruz ve hedefimize odaklanarak ilerlemeye devam ediyoruz.”

Bybit, bu yılın şubat ayında Oracle Red Bull Racing’in Ana Takım Ortağı olduğunu, iki markayı yaratıcılık, inovasyon ve tutku gibi ortak değerlerin bir araya getirdiğini duyurmuştu.


Bybit Hakkında

Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Bybit olarak; Formula 1’de yarışan Oracle Red Bull Racing takımının, e-spor takımlarından NAVI, Astralis, Alliance, Virtus.pro, Made in Brazil (MIBR), City Esports ve Oracle Red Bull Racing Esports’un ve Borussia Dortmund ile Avispa Fukuoka futbol takımlarının iş ortağı olmaktan gurur duyuyoruz.