Sosyal Medya

MacOS

OS X El Capitan Beta 2 Çıktı!

Apple, WWDC 15 açılış sunumunda tanıttığı OS X El Capitan 10.11 için ikinci beta sürümünü yayınladı.

Apple, WWDC 15 açılış sunumunda tanıttığı OS X El Capitan 10.11 için ikinci beta sürümünü yayınladı.

8 Haziran’da düzenlediği özel sunum ile WWDC 15’in başında iOS 9, watchOS 2 ve OS X El Capitan 10.11 ile karşımıza çıkan Apple, etkinliğin hemen ardından yeni duyurduğu işletim sistemleri için ilk geliştirici betalarını yayınlamıştı.

Apple Geliştirici Merkezi’nden yayınlanan beta sürümleri ile yeni işletim sistelerini görücüye çıkaran Apple, 15 gün sonra iOS 9, watchOS 2 ve OS X El Capitan 10.11 için yeni beta sürümlerini yayınladı.

İlk olarak Over-The-Air (OTA) olarak yayınlanan güncellemeler ile Apple, son yıllarda alıştığımız 2 haftada bir yeni beta periyoduna devam edeceğinin sinyallerini verdi.

wallpaper-os-x-el-capitan-mac-2

Safari’ye eklenen yeni özellikler, yenilenmiş Notlar uygulaması, pencere yönetimi ile ekran bölme gibi yenilikler ile karşımıza çıkan OS X El Capitan 10.11’i bu ufak değişikliklerin dışında OS X Yosemite 10.10’un daha kararlı hali olmayı hedefliyor.

Yayınlanan ilk beta sürümü ile bu yolda ilk adımları atan OS X El Capitan 10.11 için yayınlanan ikinci beta sürümü ilk bakışta performansa yönelik olarak görünüyor.