Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Ozan Elektronik Para Artık Bkm Techpos Platformunda

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından geliştirilen TechPOS platformunda bankaların yanında yerini alan Ozan Elektronik Para, müşterilerine daha yaygın ve daha kapsayıcı bir ödeme deneyimi sunmayı hedefliyor.

Ozan Elektronik Para Artık Bkm Techpos Platformunda

Türkiye’nin en hızlı büyüyen fintechlerinden Ozan Elektronik Para, kullanıcılarına sunduğu hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor. Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından geliştirilen TechPOS platformunda bankaların yanında yerini alan Ozan Elektronik Para, müşterilerine daha yaygın ve daha kapsayıcı bir ödeme deneyimi sunmayı hedefliyor.

İşletmeler için finansal çözümleri uygun koşullarla, erişilebilir, hızlı ve güvenilir hale getirme misyonuyla hareket eden Ozan Elektronik Para, BKM TechPOS platformuna katılarak bankaların yanında yerini aldı.

TechPOS’un her bir banka için ayrı ayrı uygulama geliştirmek yerine tek bir uygulamayla bütün bankacılık uygulamalarını destekleyebilecek bir altyapısı bulunuyor. Tüm bankalar bir arada yer alıyor ve farklı farklı uygulamalara ihtiyaç duyulmadan işlem yapılabiliyor. Tahsilat yapan firmalar kendi POS cihazlarına TechPOS uygulamasını kurabiliyor ve böylelikle farklı bankalar yerine tek uygulama üzerinden işlem yaparak müşterilerine daha yaygın bir ödeme deneyimi sunabiliyor.

Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner

Sundukları öncü finansal çözümlerle müşterilerine daha kapsamlı ödeme deneyimi sunarak hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceklerini belirten Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner,

“Sistemde bulunan bankalara hizmet veren BKM TechPOS platformunda yer almaktan dolayı çok mutluyuz. Müşterilerimiz artık tek noktadan finansal işlemlerini yapabilecek. Önümüzdeki süreçte inovatif ve teknoloji odaklı yaklaşımımız ile Türkiye’nin dijital ödeme altyapısını güçlendirmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.