Sosyal Medya

Donanım

Panasonic, PT-MZ20 Serisiyle Solid Shine LCD Projektör serisini genişletti!

PT-MZ20 Solid Shine LCD Projektör Serisi, kurumsal toplantılar, müzeye yönelik sürükleyici deneyimler, amfiler ve hibrit toplantılar için ideal olmasıyla öne çıkıyor.   

Panasonic yüksek parlaklığa sahip piyasadaki en küçük, en hafif, en sessiz projektör yelpazesini genişletiyor

PT-MZ20 Solid Shine LCD Projektör Serisi, kurumsal toplantılar, müzeye yönelik sürükleyici deneyimler, amfiler ve hibrit toplantılar için ideal olmasıyla öne çıkıyor.
Panasonic duyurduğu PT-MZ20 Serisiyle Solid Shine LCD Projektör serisini genişletti. Bu yılın başlarında duyurulan dünyanın en küçük, en hafif ve en sessiz 20.000lm LCD projektörü PT-MZ20K projektörüyle birlikte üç model daha bulunuyor . Bu modeller ise PT-MZ17 (16.500lm), PT-MZ14 (14.000lm) ve PT-MZ11 (11.000lm) olarak sıralanıyor. Seri, Ocak 2023’ten itibaren satışa sunulacak.

Kurumsal toplantılar, sürükleyici müze deneyimleri, amfiler ve hibrit toplantılar için ideal olan yeni seri, güvenilirlik ile hızlı ve kolay kurulumun yanı sıra uygun maliyetli performans ve etkileyici görüntü kalitesi sunuyor. Kompakt, kullanımı kolay 22,3 kg (49,2 lbs) kasa ve Sessiz Mod’da çalışma (36 dB) ile projektörler odaya uyum sağlıyor.

Yüksek parlaklık ve doğal renk kalitesi için yeni standartları belirleyen PT-MZ20 Serisinde yeni 1 inç LCD panellere sahip ayarlanmış bir optik motor bulunuyor. Saf Beyaz Jeneratör, canlı ve ilgi çekici sunumlar için renk doğruluğunu artırmak üzere ekstra ışıktan yararlanıyor. Ayrıca herhangi bir lens sıcaklığı ve parlaklık değişikliği için Otomatik Netleme Ayarı’na (AFO) sahip olan seri, her ortama kolayca entegre olabilmek için 4K/60p giriş sinyalini kabul ediyor.

Kurulumu kolay olan seri, AC gücü olmadan IP kurulumunu destekleyen bir NFC işlevini barındırıyor. Ek olarak akıllı telefon kamerası aracılığıyla otomatik odaklamalı Akıllı Projektör Kontrolü uygulaması, Geometry Manager Pro için önceden etkinleştirilmiş yükseltme kitleri ve durumu Bekleme modunda görüntülemek için bir Bilgi Monitörü bulunuyor.

Sıfır ofsetli ET-EMU100 Ultra Kısa Yansıtma Açılı Zum Lens gibi çok çeşitli isteğe bağlı Panasonic lenslerle uyumlu olan PT-MZ20K, dar alanlarda gölge bırakmadan net bir şekilde projeksiyon yapmak için de kullanılabiliyor. Böylece müzelerde ve eğlence mekanlarında sürükleyici deneyimler için ideal hale geliyor.

Multi-Laser Drive Engine ve Panasonic’in benzersiz sızdırmaz sıvı soğutma ve fosfor tekerleği soğutma sistemleri stressiz güvenilirlik sağlıyor. Yeniden kullanılabilir hava eko filtresi ve lazer ışık kaynağı da 20.000 saat boyunca bakım gerektirmiyor. Yük Devretme Devresi, diyot arızasından kaynaklanan parlaklık kaybını önlerken Yedekleme Girişi, işler için kritik durumlarda daha rahat bir çalışma imkanı için ekran boşalmasını önlüyor.