Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

iOS 17 ve Android’de Pokemon Go Walking Hack [En İyi Yöntem]

Koltuğunuzda veya kanepenizde uzanırken Pokemon Go oynamayı mı tercih edersiniz? Eğer öyleyse, nasıl yapılacağından emin değil misiniz? Bu rehber size Pokemon Go hakkında bilgiler verecek...

iOS 17 ve Android’de Pokemon Go Walking Hack [En İyi Yöntem]

Mobil cihazlarda çok az oyun oyuncuların dikkatini ve hayal gücünü Pokemon GO kadar büyülemiştir. Artırılmış gerçeklik ve maceranın kendine özgü birleşimi göz önüne alındığında, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kişinin hala hepsini yakalamak için arayışlara girmesi mantıklı görünüyor. Bununla birlikte, bazı oyuncular performanslarını artırmak için kısayollar aradıklarından, “Pokemon GO walking hack” fikri faydalıdır.

Bu makalede sadece sizin için iOS 17 ve Android araçları için en iyi Pokemon Go Walking hack nasıl olur buna bakacağız. Okuduktan sonra, gerçekten orada olmadan farklı yerlerdeki Pokemon nesnelerini araştırmaya ve yakalamaya başlayabilirsiniz.

Pokemon Go Walking Hack Nedir?

Pokemon Go hileleri bugünlerde çeşitli biçimlerde karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte, bazı çeşitler oyuncular tarafından daha güvenilir ve daha uygun görülüyor.

Spoofing, Pokemon Go’nun en sık kullanılan hack türüdür. Konum Spoofing’ini kullanarak şehrinizin başka yerlerindeymişsiniz gibi davranabilirsiniz. Gerçekte evde olduğunuzda yada kanepenizde uzandığınızda sanki şehirde dolaşıp çeşitli Pokemonları yakalıyormuş gibi yapmak için konum spoofing’i  kullandığınızda evinizden çıkmanıza bile gerek yok.

Bazıları “Peki Pokemon Go nasıl hacklenir?” diye merak edebilir. Pokemon Go hack’inin ne kadar zor hale geldiği göz önüne alındığında güzel haber şu ki, iOS veya Android için Pokemon Go hack’i edinmek aslında mümkündür. Bir sonraki bölümde gelin bunu hep birlikte inceleyelim.

Pokemon Go Walking Hack’in En İyi Yöntemi – AnyGo [Önerilen]

En iyi yürüyüş hack’i için en ideal seçenek olan AnyGo ile Pokemon Go maceranıza başlamak hiç bu kadar heyecan verici olmamıştı. AnyGo‘nun ulaşılabilir çözümü ile Pokemon evrenini daha önce hiç olmadığı gibi keşfedebilirsiniz. Kullanıcı dostu tasarımı ve güvenilir GPS manipülasyonu, nadir Pokemonları keşfetmenize, yumurtadan çıkmanıza ve spor salonlarını kolayca yenmenize olanak tanıyor.

AnyGo Pokemon Go location spoofer sayesinde sıkıcı yürüyüşlere elveda, maceraya merhaba diyebilirsiniz…

1. iToolab AnyGo’nun Ana Özellikleri

● Yazılımın sezgisel kullanıcı arayüzü sayesinde cihazınızın konumunu jailbreak işlemine gerek kalmadan değiştirebilirsiniz.
● iOS cihazlarda iToolab AnyGo‘nun ışınlanma ve sıçrama modu özellikleri sayesinde, Pokemon Go’da sıra dışı ürünleri ve Pokémon’u keşfetmenin keyfini çıkarabilirsiniz.
● Ayrıca eylemlerinizin geçmişini de düzgün bir şekilde tutuyor ve aralarında oyun, sosyal ağ siteleri ve flört uygulamalarının da bulunduğu çeşitli uygulamalara bağlanabiliyor.

2. iToolab AnyGo ile Pokemon Go Nasıl Hacklenir?

Nasıl kolayca Pokemon Go Hack‘lenir merak mı ediyorsunuz? Başka bir yerde aramanıza gerek yok. iToolab AnyGo’yu kullanmak bu aşamaları kolay bir yolculuğa dönüştürüyor.

Adım 1: AnyGo’yu indirin. Programın PC’nize kurulması ilk önce uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Daha sonra programı başlatmak için simgeye-icon’a çift tıklayın.
Adım 2: Mobil cihazı PC’ye bağlayın. Yazılım yüklendikten sonra cihazı PC’ye bağlamak için USB – Lightning kablosunu kullanın. PC’de bulunan Başlat seçeneğini seçin.

3. Adım: Sahte konumu arayın. Şimdi harita üzerinde nerede olduğunuzu görebilmelisiniz. Ardından, Işınlanma sembolünü seçin ve istediğiniz hedefi arama alanına girin. Bundan sonra Ara düğmesine tıklayın.

Adım 4: Konuma ışınlanın. Son olarak, hayali yeri bulmak için karttaki Git düğmesini kullanın. Haritada yeni oluşturulan sanal yere gönderileceksiniz.

3. iToolab AnyGo’nun Artıları ve Eksileri

Artıları:

Evinizin güvenliğinden oynamak için – iToolab AnyGo gibi bir konum sahtekarlığı ile evinizin veya iş yerinizin güvenliğinden Pokemon Go oynamak için mobil cihazınızdaki konumunuzu kolayca taklit edebilirsiniz.

Su Pokemonunu yakalamak için -Pokemon’un uygun tematik bağlamlarda görünmesi amaçlanmıştır. Bu nedenle, konum sahtekarlığı iToolab AnyGo programını kullanmadığınız sürece, karayla çevrili bir bölgede veya büyük göllerden veya denizlerden uzakta yaşıyorsanız muhtemelen asla bulamayacağınız bazı özel Su Pokemonları vardır.

Benzersiz Pokemon yakalamak – Benzer şekilde, kırsal kesimde yaşayan insanlar, şehirdeki veya banliyödeki meslektaşlarıyla karşılaştırıldığında önemli dezavantajlarla karşı karşıyadır. Uzak bir bölgede yaşıyorsanız daha az Pokemon, Spor Salonu ve Pokestop bulacaksınız, ancak konum sahtecileri nadir Pokemon bulmanıza yardımcı olabilir.

Eksileri:

Ara sıra GPS Sinyali Gecikmeleri – AnyGo’nun sınırlamalarından biri, GPS sinyalinin senkronizasyonunda ara sıra küçük gecikmelerin yaşanma olasılığıdır. Bu, aracı kullanarak belirlediğiniz sanal konum ile gerçek konumunuz arasında küçük bir gecikme oluşmasına neden olabilir. Bununla birlikte, bu sorun nadirdir ve aracın genel işlevselliği üzerinde çok az etkisi vardır.

Sınırlı Ücretsiz Özellikler – AnyGo’nun birçok yararlı özelliği olmasına rağmen, premium sürüm bazı daha gelişmiş yeteneklere erişmenin tek yoludur. Buna rağmen deneme sürümü, basit GPS manipülasyonu için kullanışlı özellikler sunar.

 

Pokemon Go Walking Hack için Diğer Seçenekler

1. FLY GPS (Android)

Popüler bir Android GPS sahtekarlığı uygulamasına Fly GPS adı verilir. Pokemon Go sisteminde dolaşmak için bu uygulama kullanılabilir. Bu uygulamayı tercih etmenin birkaç nedeni olsa da, joystick özelliği tartışmasız en önemli nedendir. Yürümeyi, Pokemon avlamayı ve diğer aktiviteleri oldukça kolaylaştırır.

2. iPoGo

iPoGo adı verilen bir yazılımın yardımıyla, iOS cihazları olan kullanıcılar Pokemon Go’yu dünyanın herhangi bir yerinden uzaktan oynayabilirler. İşte birkaç iPoGo özelliği. Kullanıcı otomatik yakalama ve döndürme seçeneğini seçerek yakalayabilir ve döndürebilir. Yumurtlama güçlendiricileri kullanarak, çıplak gözle görülebilenden daha fazla Pokemon görebilirsiniz. Tek tıklamayla çanta temizleyici, her öğeyi aynı anda seçip çıkarmanıza olanak tanır.

3. Pokemon Go Plus (Fiziksel Cihaz)

Pokemon Go Plus, yalnızca tek bir tuşa basarak iPhone veya Android akıllı telefonunuzda kolayca Pokémon yakalamanıza ve ürünler toplamanıza olanak tanır. PokéStop’lar, cep telefonunuzu kontrol etmenize gerek kalmadan Poké Toplarını, Yumurtaları ve diğer ürünleri toplayabileceğiniz başka bir yerdir. Bu, akıllı telefonunuza bağlanmak için Bluetooth kullanan küçük bir alettir. Bu sayede sürekli telefonunuza bakmanıza gerek kalmadan oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

Sonuç Olarak

Bölgede dolaştıkları için birçok insan Pokemon Go’nun nasıl hackleneceğini merak ediyor.

Pokemon yakalamak biraz sıkıcı olabiliyor. iToolab AnyGo, 2023’te iOS’taki en iyi Pokemon Go hack’idir. iToolab AnyGo’nun tam olarak şekilde bir “hackleme” aracı olmadığının farkındayız. Ancak bu, oyunu şehirde seyahat etmediğiniz halde seyahat ettiğinizi düşündürecek şekilde kandırmanın kullanışlı ve basit bir yöntemidir.

iPhone’unuz için hızlı ve güvenilir bir Pokemon Go Walking Hack arıyorsanız iToolab AnyGo’yu bugün deneyebilirsiniz!

 

Pokemon Go Walking Hack’i hakkında Sıkça Sorulan Sorular

1. Pokemon GO Walking Hack’ini Kullanmak Güvenli mi?
Evet, Pokemon Go yürüyüş hilesi, mantıklı bir şekilde ve iToolab AnyGo gibi güvenilir araçlarla yapılırsa güvenli olabilir. Tehlikeleri azaltmak için her zaman servis kurallarına uyun.

2. GPS Sahtekarlığını Kullanmak İçin Teknik Beceriye İhtiyacım Var mı?
Hayır, iToolab AnyGo gibi kullanımı kolay uygulamalar sayesinde herkes teknolojik uzmanlığa ihtiyaç duymadan GPS sahtekarlığı gerçekleştirebilir.

3. Pokemon Go’da Serbest Yürüyüş Yapılabilir mi?
Elbette! Yürüme hilesi ile Pokemon Go’da özgürce dolaşabilirsiniz. Sanal dünyaları keşfetmeye zaman ayırabilirsiniz.

4. Pokemon Go’da Otomatik Yürüyebileceğiniz En Hızlı Hız Nedir?
Özelleştirilmiş ve etkili bir Autowalk deneyimini garanti eden iToolab AnyGo ile yürüme hızınızı kolayca değiştirebilirsiniz.

5. Pokemon Go Hileleri Nedeniyle Yasaklanır mısınız?
Hile yapmak bazı tehlikeler taşır ancak iToolab AnyGo gibi güvenilir programlar kullanılarak bu risk azaltılabilir. Mantıklı ve hepsi oyunun kurallarına uygun. Akıllıca oynayın ve maceranın tadını çıkarın!